Ibrahimović: Naš izborni uspjeh je rezultat ispravne i jasne politike

Ibrahimović se zahvalio na povjerenju i podršci glasaćima i simpatizerima, kao i članovima i aktivistima BS i dijaspori, bez kojih, kako kaže, osvojeni rezultat ne bi bio moguć

8797 pregleda 27 reakcija 23 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Bošnjačka stranka
Ibrahimović, Foto: Bošnjačka stranka

Bošnjačka stranka (BS) ostvarila je odličan, istorijski rezultat kojim smo za 100 odsto povećali zastupljenost u Skupštini Crne Gore, kazao je lider te partije Ervin Ibrahimović.

To je, kako je kazao, rezultat ispravne i jasne politike BS koji će im, smatra Ibrahimović, dati priliku da iz Skupštine i Vlade Crne Gore snažnije utiču na kreiranje javnih politika.

"Kako smo i obećali, priliku ćemo iskoristiti za jačanje euroatlanske, građanske i multikulturalne Crne Gore, ubrzavanje EU integracija, razvoj nerazvijenih područja, zaustavljanje migracija, jačanje veza sa dijasporom i afirmaciju kulture Bošnjaka kao dijela kulturno istorijskog kolorita Crne Gore", dodao je Ibrahimović.

On je naglasio da su im na putu stvaranja takve Crne Gore i ostvarivanja pomenutih ciljeva partneri sve političke partije, grupe građana i pojedinci koji su "spremni da rade na projektima i koji sa nama dijele univerzalne vrijednosti savremenog, razvijenog svijeta".

Ibrahimović se zahvalio na povjerenju i podršci glasaćima i simpatizerima, kao i članovima i aktivistima BS i dijaspori, bez kojih, kako kaže, osvojeni rezultat ne bi bio moguć.

"Hvala i i svim građanima Crne Gore na doprinosu demokratskom izbornom procesu kojim se još jednom potvrđuje da je Crna Gora zrela evropska priča", zaključio je.

Bonus video: