Đeljošaj: Interese Albanaca branićemo u svakom trenutku

“Rezultat je istorijski, a za nas, kao koaliciju koja je dobila najveći broj albanskih mandata, ovo je velika odgovornost”, naveo je Đeljošaj

4759 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Albanska alternativa
Foto: Albanska alternativa

Albanski forum će u parlamentu dostojanstveno predstavljati Albance i u svakom trenutku braniti njihove interese, poručio je nosilac liste te koalicije Nik Đeljošaj.

On je zahvalio biračima na povjerenju koje su na parlamentarnim izborima dali Albanskom forumu.

“Rezultat je istorijski, a za nas, kao koaliciju koja je dobila najveći broj albanskih mandata, ovo je velika odgovornost”, naveo je Đeljošaj u saopštenju.

Kako je rekao, veliko povjerenje ih obavezuje da daju maksimum da problemi Albanaca budu tretirani dostojno, te da pruže ruku svakoj nacionalnoj partiji radi saradnje u interesu albanskog naroda.

“Mi ćemo nastaviti da se držimo riječi koju smo dali vama, Albancima, i da vas dostojanstveno predstavljamo i u svakom trenutku branimo vaše interese”, poručio je Đeljošaj.

On je čestitao Albanskoj alijansi na osvojenom mandatu.

“Za nas je svaki Albanac u Skupštini još jedan saveznik više u zalaganjima za prava Albanaca i evroatlantski put Crne Gore. Za Forum je to put koji Albanci imaju u svojoj genezi i zbog čega smo zadobili povjerenje”, rekao je Đeljošaj.

On je čestitao i Demokratskoj uniji Albanaca na pozitivnom rezultatu.

“Albanski forum, sa specifičnom težinom od dva osvojena mandata, otvoren je za saradnju u interesu Albanaca, ekonomskog razvoja i evropske integracije”, poručio je Đeljošaj.

On je čestitao i Bošnjačkoj stranci i Hrvatskoj građanskoj inicijativi na ostvarenim izbornim rezultatima.

Bonus video: