Milatović: Podrška Francuske od velikog značaja za Crnu Goru

Ambasador Timonije iskazao je podršku daljem evropskom putu Crne Gore, ocijenio da su nedavni parlamentarni izbori u Crnoj Gori održani u mirnom i demokratskom duhu i izrazio nadu da će se nastaviti započeti reformski procesi

5580 pregleda 1 komentar(a)
Milatović i Timonije, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore
Milatović i Timonije, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Podrška Francuske kada su u pitanju izazovi u oblasti sajber sigurnosti, ali i svih drugih oblasti demokratskog i ekonomskog razvoja Crne Gore, od velikog je značaja za našu zemlju, rekao je predsjednik Jakov Milatović tokom sastanka sa ambasadorom Francuske, Kristijanom Timonijeom.

Iz kabineta predsjednika saopšteno je da je se u toku sastanka rapravljalo o političkim i ekonomskim odnosima dvije države, kao i o budućoj posjeti Milatovića Parizu.

"Vjerujem da je otvaranje avio-linija iz Tivta prema Parizu, Nantu i Lionu osnažilo i naše ekonomske veze. Smatram da bi bilo značajno da u Francuskoj predstavimo i šanse za investiranje u Crnu Goru koje bi dodatno podigle kvalitet ukupnih odnosa" poručio je predsjednik države.

Ambasador Timonije iskazao je podršku daljem evropskom putu Crne Gore, ocijenio da su nedavni parlamentarni izbori u Crnoj Gori održani u mirnom i demokratskom duhu i izrazio nadu da će se nastaviti započeti reformski procesi.

Bonus video: