"Odličan rezultat SDP-a na Cetinju, podrška gradskoj upravi"

U cetinjskom SDP-u očekuju da će ta stranka izborom novog rukovodstva pokazati novu snagu i potencijal socijaldemokratske ideje u Crnoj Gori

3259 pregleda 8 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Iz liste "SDP i Građani - Svim srcem za Cetinje" kazali su kako očekuju da će Socijaldemokratska partija (SDP) kroz izbor novog stranačkog rukovodstva pokazati novu snagu i potencijal socijaldemokratske ideje u Crnoj Gori.

Ocijenjeno je da je ta stranka, na parlamentarnim izborima 11. juna, na Cetinju ostvarila odličan rezultat. Nosilac liste SDP-a bio je gradonačelnik Cetinja, potpredsjednik SDP-a Nikola Đurašković.

"Cetinjski SDP i koncept sa građanima na sinoć održanom sastanku iskazali su punu podršku gradskoj upravi i gradonačelniku Prijestonice za nastavak brojnih projekata od interesa za sve građane, ocjenjujući odličnim rezultat SDP-a ostvaren na Cetinju", navodi se u saopštenju.

Ističu da je SDP jedini politički subjekt koji je na Cetinju, na parlamentarnim izborima, ostvario rast podrške od sedam odsto u odnosu na lokalne i više od 50 odsto u odnosu na posljednje parlamentarne izbore. Stoga je, kako se navodi, iskazana puna podrška nastavku rada gradske uprave predvođene SDP-om.

"Zajednički je ocijenjeno da je rad cetinjskog odbora snaga budućeg pozicioniranja partije i njenog jačanja kroz dobre lokalne politike kako na Cetinju tako i u drugim gradovima u kojima SDP kvalitetno učestvuje u gradskim politikama i iskazano očekivanje da će partija kroz izbor novog rukovodstva pokazati novu snagu i potencijal socijaldemokratske ideje u Crnoj Gori", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: