Injac sa AMM: Raditi na realizaciji potencijala za saradnju između Glavnog grada i Asocijacije

Glavni grad i Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM) na sastanku pričali o mogućnosti unapređenja saradnje

4062 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa sastanka, Foto: Glavni grad Podgorica
Detalj sa sastanka, Foto: Glavni grad Podgorica

Gradonačelnica Podgorice, Olivera Injac, održala je sastanak sa predstavnicima Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM). Sastanku su prisustvovali Budimir Raičković, predsjednik AMM-a, Marijana Kadić Bojanić, potpredsjednica AMM, Zoran Savić, zamjenik predsjednika AMM-a, Vinko Nikić, potpredsjednik za ekonomiju i finansije i Slavoljub Popadić, predsjednik Skupštine AMM, saopšteno je iz Glavnog grada.

"Tema sastanka bila je jačanje saradnje između Glavnog grada i Asocijacije, a koja će u narednom periodu sadržati niz konkretnih koraka u cilju promocije privrednog i društvenog ambijenta i poboljšanja kvaliteta života u Podgorici. Predstavnici Asocijacije su iskazali spremnost da svojim znanjem i iskustvom doprinesu unapređenju rada lokalne samouprave, a među brojnim aktivnostima o kojima se govorilo je i organizovanje obuka i treninga za zaposlene u Glavnom gradu.", navodi se u saopštenju.

“U narednom periodu ćemo raditi na realizaciji značajnog potencijala za saradnju koji postoji između Glavnog grada i Asocijacije i vjerujem da će razmjena iskustva koristiti za kreiranje boljeg poslovnog ambijenta u Podgorici”, kazala je Injac.

“Glavni grad je centar poslovnog života Crne Gore i bitan za rezultate cjelokupne crnogorske ekonomije. U tom kontekstu Asocijacija menadžera kao krovna i menadžment organizacija biće kvalitetan i stručan partner na putu daljeg razvoja Podgorice i Crne Gore”, između ostalog istakao je predsjednik AMM-a Raičković.

"Dogovoreno je i nekoliko posebnih akitvnosti koje će biti uvrštene u Protokol o saradnji čije potpisivanje je najavljeno tokom sastanka, a jedna od njih je i formiranja Kluba menadžera, sa zadatkom udruživanja i afirmacija menadžera na nivou Glavnog grada, aktivnog učešće u procesima unapređenja ekonomskog, poslovnog i društvenog ambijenta uz formiranje i jačanje strukovnih asocijacija menadžera.", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: