Demos: Providno osmišljen paralelni sistem skaj aplikacija sa prljavim, tragikomičnim i monstruoznim lažima

"Puna istina i demistifikacija ove nove mafijaške tvorevine i njenih izvođača sa istog broda koji tone jeste takođe zadatak i obaveza koju očekuju građani ove zemlje"

17426 pregleda 25 reakcija 12 komentar(a)
Foto: Demos
Foto: Demos

Brod koji tone sa hibridnim društvom na njemu, a čine ga bivši vrh državne vlasti i njegovi kriminalni izvođači jesu ogoljena slika stanja dojučerašnje otuđene i pretežno skorojevićke elite, gladne korupcije i bogaćenja na račun građana i države, saopšteno je iz Demosa.

"Nažalost, sa ovim brodolomom se suočava još uvjek pravno-politički nedovoljno stabilizovana Crna Gora", dodaje se u saopštenju.

"Bez obzira na ogoljenu agoniju dosadašnjeg sistema i mreže vrha vlasti na čelu sa vrhovnim šefom i povjerljivim operativnim osobama - savjetnicima, policijskim funkcionerima, tajnim službama sa saradnicima, ekonomskim ortacima ,osobama iz pravosuđa, i krugom plaćenih propagandista - uočljiva je njihova pretenzija na nove mafijaške udare", ističu na Fejsbuku iz stranke na čijem se čelu nalazi Miodrag Lekić.

"Tako je vrlo providno osmišljen neki paralelni sistem skaj aplikacija sa prljavim, tragikomičnim, pa i monstruoznim lažima i konstukcijama u njemu. Sve u nadi da da se nekako razvodne rezultati evropskih istražitelja i koraci državnog tužilaštva.", poručuju oni.

"Zato, puna istina i demistifikacija ove nove mafijaške tvorevine i njenih izvođača sa istog broda koji tone jeste takođe zadatak i obaveza koju očekuju građani ove zemlje", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: