Predsjednik cetinjske URE poziva građane da u subotu glasaju za SDP

"Nadam se da ćemo u periodu koji slijedi svi zajedno, činjeti sve da Cetinje bude istinska Prijestonica i da bez obzira na određene stvari oko kojih se ne slažemo, budemo uvijek u funkciji dobra za naše građane, što smo kroz bezuslovnu podršku i zajednička djela i dokazali"

17409 pregleda 45 reakcija 41 komentar(a)
Janković, Foto: URA
Janković, Foto: URA

Predsjednik cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA Slavko Šole Janković pozvao je, kako je naveo, "prijatelje" da na ponovljenom glasanju na jednom biračkom mjestu na Cetinju 8. jula podrže Socijaldemokratsku partiju (SDP)

On je naveo da bi podrškom nosiocu liste SDP-a Nikolu Đuraškoviću, pokazali da dijele zadovoljstvo radom lokalne samouprave.

"Da cijenimo otklon od DPS kriminalne i poražavajuće politike, koja je od našeg Cetinja napravila grad iz kojeg mladi ljudi jedva čekaju da odu i čije posledice ćemo još dugo ispaštati. Nadam se da ćemo u periodu koji slijedi svi zajedno, činjeti sve da Cetinje bude istinska Prijestonica i da bez obzira na određene stvari oko kojih se ne slažemo, budemo uvijek u funkciji dobra za naše građane, što smo kroz bezuslovnu podršku i zajednička djela i dokazali", napisao je Janković na Fejsbuk profilu.

Na biračkom mjestu Lovćenski partizanski odred II na Cetinju upisana su 672 birača, a na izborima 11. juna glasalo je njih 363. SDP-u je za parlamentarni status potrebno dodatniih 295 glasova.

Njima su prethodni put na tom biračkom mjestu povjerenje poklonila 122 građanina, Demokratskoj partiji socijalista (DPS) 125, Pokretu Evropa sad (PES) 49, a koaliciji Demokrate-URA 40. Sada SDP-u treba ukupno 416 glasova ukoliko bude ista izlaznost.

Bonus video: