LP: Cetinje neće podržati bilo koji pokušaj izbornog inženjeringa

"Pozivamo vas da, kao neko ko je uvijek bio odgovoran prema Crnoj Gori i najbolje razumio potrebe naše države, u subotu pružite punu podršku koaliciji 'Zajedno' kao što ste to uradili i 11. juna"

4608 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Liberalna partija
Foto: Liberalna partija

Liberalna partija pozvala je građane Cetinja da, "kao slobodni građani, uprkos ogromnim izazovima i pritiscima u vremenima velikih previranja", u subotu 8. jula hrabro izađu na izbore i mudro iskoriste svoje biračko pravo na ponovljenom glasanju na biračkom mjestu "Lovćenski partizanski odred" II.

"Pozivamo vas da, kao neko ko je uvijek bio odgovoran prema Crnoj Gori i najbolje razumio potrebe naše države, u subotu pružite punu podršku koaliciji 'Zajedno' kao što ste to uradili i 11. juna. Vi Cetinjani ponovo imate u rukama priliku da sudbinski opredijelite budućnost Crne Gore, a mi liberali duboko vjerujemo da to niko ne zna bolje nego vi.

"Vama na Cetinju najbolje su poznati stalni pokušaji djelovanja aktuelne vlasti suprotno Ustavu, volji građana i interesima Crne Gore, često i nasilno, kako je to više puta bio slučaj u Prijestonici posljednjih godina. Jasno je i sasvim sigurno da Cetinje neće podržati bilo koji pokušaj izbornog inženjeringa i mijenjanja volje građana, koja je slobodno i dostojanstveno iskazana na nedavnim izborima u Crnoj Gori a kamo li dati šansu poraznim i promašenim politikama da i dalje zavode Crnu Goru i njene građane ka sopstvenoj propasti", navodi se u saopštenju.

"Crna Gora je od avgusta 2020. godine u mraku, i jedino luča koja gori za pravo, čast i slobodu, sa Cetinja može biti putokaz da se vratimo na evropski put, što je cilj koalicije 'Zajedno'. Da bismo ispunili obećanje koje smo i dali tokom predizborne kampanje, a to je evropska, moderna i građanska Crna Gora, potrebna nam je vaša podrška, zato u subotu moramo zajedno, ponosno i dostojanstveno, dati svoj nemjerljiv doprinos takvoj budućnosti Crne Gore. Sve drugo je nastavak tumaranja i izgubljeno vrijeme za sve nas i za generacije koje dolaze", zaključuju iz Liberalne partije.

Bonus video: