Vujović: Manje je važno što je malo falilo, vidjećemo šta nose naredni dani

"Trebaće Crnoj Gori, izgleda, nešto vremena da izađe iz političkog brloga koji mnogi kreiraju. Građani to zaslužuju, kao što ne zaslužuju da ih ovakva politička elita predvodi", kazao je generalni sekretar SDP-a

13148 pregleda 297 reakcija 74 komentar(a)
Vujović, Foto: SDP
Vujović, Foto: SDP

Generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović kazao je da je Cetinje pokazalo da u prijestonici žive "slobodni i svjesni građani".

On se zahvalio građanima Cetinja na podršci, povodom jučerašnjeg ponovnog glasanja na biračkom mjestu "Lovćenski partizanski odred" II.

Prema rezultatima koje je objavio Centar za demokratsku tranziciju, SDP je na tom biralištu podržalo 375 glasača, ali ipak nije uspio doći do mjesta u državnom parlamentu, za šta im je trebalo više od 400 glasova.

"Hvala građanima Cetinja na ogromnoj podršci SDP-u od 83 odsto. Prijestonica je pokazala da u njoj žive slobodni i svjesni građani koji, bez obzira na bilo kakvu pripadnost, znaju da procijene u korist šireg interesa. Manje je važno što je malo falilo - vidjećemo šta nose naredni dani. O nekim drugima koji danas javno i ružno kleveću, lažu ii prozivaju časne ljude - neću. Trebaće Crnoj Gori, izgleda, nešto vremena da izađe iz političkog brloga koji mnogi kreiraju. Građani to zaslužuju, kao što ne zaslužuju da ih ovakva politička elita predvodi. Stpljen spasen. Još jednom hvala Cetinje", napisao je Vujović na Fejsbuku.

Bonus video: