DPS Andrijevica: Što prije zakazati nastavak sjednice

"Kakvu je ekipu za jučerašnji upad okupila luzerska koalicija DF-SNP, najbolje će reći to da ih je predvodila osoba koja je provela pet godina u zatvoru zbog pokušaja ubistva. I to je ta njihova 'oslobođena' Crna Gora", piše u saopštenju

4230 pregleda 2 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Andrijevica pozvao je predsjedniku Skupštine opštine Andrijevica Mladena Đukića da što prije zakaže nastavak sjednice.

Iz OO DPS Andrijevica su naveli da ukoliko to Đukić ne uradi da će se obratiti pravosudnim institucijama.

"Pa neka njima objasni kako to da su naručeni banditski upadi na sjednice bitniji od procedura predviđenih najvišim opštinskim aktima", navodi se u saopštenju.

Iz tog odbora su naveli da "nije ni posljednji put u protekle tri godine" da lolakna vlast "klasičnim nasiljem pokušava da spriječe ono što je neminovnost".

Iz OO DPS Andrijevica tvrde da se u Andrijevici "banditskim metodama" pokušava spriječiti smjena "nekoga ko, da je sreće, nikad ne bi bio u prilici ni da rukovodi jednom jedinicom lokalne samouprave".

"Kakvu je ekipu za jučerašnji upad okupila luzerska koalicija DF-SNP, najbolje će reći to da ih je predvodila osoba koja je provela pet godina u zatvoru zbog pokušaja ubistva. I to je ta njihova 'oslobođena' Crna Gora", piše u saopštenju.

Bonus video: