Anđela Goranović podnijela ostavku na mjesto odbornice u Budvi, mandat vratila NSD-u

"Smatram da je vraćanje mandata najčasnije u bilo kojoj situaciji", rekla je ona

20471 pregleda 27 reakcija 28 komentar(a)
Anđela Goranović, Foto: Privatna arhiva
Anđela Goranović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 27.07.2023. 15:05h

Anđela Goranović podnijela je ostavku na mjesto odbornice Nove srpske demokratije u budvanskom parlamentu i mandat vratila toj partiji. To je ona potvrdila Vijestima.

“Ostavku podnosim iz ličnih razloga. Ne želim da ulazim u dalja objašnjenja. Svoj mandat vraćam partiji - Novoj srpskoj demokratiji. Smatram da je vraćanje mandata najčasnije u bilo kojoj situaciji. Moje djelovanje je uvijek bilo u skladu sa etičkim principima i načelima, želim svu sreću u radu sljedećem odborniku/ici koji/a će me zamijeniti u Skupštini Opština Budva”, kazala je Vijestima Goranović.

Budvanski parlament nalazi se u blokadi nakon što je četvoro odbornika Nove srpske demokratije odbilo da prisustvuje zasjedanju i time uskratilo povjerenje šefu parlamenta Nikoli Jovanoviću. Oni traže da se do izlaska iz pritvora predsjednika Opštine izabere potpredsjednik Opštine i time deblokira rad opštinske administracije koja je u kolapsu.

Božović: Goranović ostaje članica i funkcionerka NSD-a

Predsjednica kluba odbornika “Milo Bozović- Budva na prvom mjestu! DF” Marijana Božović zahvalila se u ime kluba odbornika Anđeli Goranović na "izuzetnoj saradnji u prethodnom periodu", te navela da Goranović ostaje član i funkcioner te liste.

“Mi zajedno nastavljamo borbu za očuvanje izborne volje građana i realizaciju izbornog programa koji su građani izabrali, ponašajući se odgovorno prema onima koji su nam ukazali povjerenje. S obzirom da se radi o ličnim razlozima zbog kojih je podnijeta ostavka, želimo jasno da saopštimo da izuzetno cijenimo častan, čestit i pošten odnos prema nama kao kolegama ali i prema građanima. Ovo je primjer koji treba da slijede svi, bilo da su u pitanju lični ili bilo koji drugi razlozi. Da javnost ne bi imala bilo kakvu nedoumicu, naša koleginica Goranović ostaje član i funkcioner naše izborne liste i Nove srpske demokratije i zajedničkim naporima nastavljamo da radimo u interesu građana Budve.”, kazala je Božović.

Bonus video: