Ibrahimović: Jedina nedvosmislena većina ona koja vidi Crnu Goru u EU

On je pozvao sve političke aktere na državničku i političku mudrost i punu posvećenost ostvarenju tog zajedničkog cilja.

19295 pregleda 59 reakcija 59 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Boris Pejović
Ibrahimović, Foto: Boris Pejović

Jedina nedvosmislena većina u 28. sazivu Skupštine je ona koja Crnu Goru vidi kao prvu narednu članicu Evropske unije (EU), kazao je predsjednik Bošnjačke strane (BS) Ervin Ibrahimović.

On je istakao da će svaki od ostalih 75 poslanika u poslanicima BS-a ima konstruktivnog saveznika na tom putu, ali i za svaku drugu inicijativu koja je od koristi građanima Crne Gore.

“Ubijeđen sam da bi ovo mogao biti saziv u čijem će se mandatu završiti pregovori za ulazak Crne Gore u EU”, naveo je Ibrahimović na Tviteru.

On je pozvao sve političke aktere na državničku i političku mudrost i punu posvećenost ostvarenju tog zajedničkog cilja.

Ibrahimović je kazao da BS, sa istorijskih šest poslanika u ovom sazivu, pokazuje da je autentični predstavnik svog naroda.

To je, kako je naveo, pobjeda cijelog bošnjačkog naroda i evroatlanske, građanske Crne Gore i satisfakcija za dosadašnju ispravnu politiku BS.

“Svima mora biti jasno da ćemo se ponosno, dotojanstveno i hrabro, kakav je o narod koji predstavljamo, u Skupštini boriti za interese svog naroda, ali i svih crnogorskih građana i nezavisne, euroatlanske, građanske i sekularne Crne Gore”, rekao je Ibrahimović.

On je glasačima BS-a poručio da neće dozvoliti nikom da na bilo koji način obezvrijedi njihov glas.

Bonus video: