SNP i CIVIS održali konsultacije: Crna Gora pred velikim izazovima

"Potrebna što tješnja saradnja u cilju afirmisanja jedne apsolutno imperativne vizije, što šire političke podrške i što snažnije inkluzije u pravcu formiranja 44. Vlade, koja će se pune četiri godine posvetiti neophodnim reformama za dobrobit svih građana Crne Gore"

6213 pregleda 12 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Crna Gora nalazi pred velikim izazovima, zbog čega je neophodna jasna vizija, koja će dovesti do kvalitativnog preoblikovanja crnogorske političke realnosti.

To je saopšteno nakon održanih konsultacija predstavnika Socijalističke narodne partije (SNP) i Saveza građana CIVIS.

Kako je saopšteno iz SNP-a, povod za njihov sastanak bila je aktuelna politička situacija i u susret konsultacijama sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem.

U ime SNP-a sastanku su prisustvovali Vladimir Joković, Dragan Vukić i Slađana Kaluđerović, dok su ispred CIVIS-a prisustvovali Srđan Pavićević, Zoran Miljanić i Renata Milutinović.

"Sa sastanka je poručeno da je potrebna što tješnja saradnja u cilju afirmisanja jedne apsolutno imperativne vizije, što šire političke podrške i što snažnije inkluzije u pravcu formiranja 44. Vlade, koja će se pune četiri godine posvetiti neophodnim reformama za dobrobit svih građana Crne Gore", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: