Jokić: Nisam ja kao ideolozi DPS da se krijem po drugim državama

On je podsjetio da je dostavio potvrdu da nije državljanin Srbije i da neće "davati pogonsko gorivo onima koji hoće da skrenu pažnju sa bitnih stvari"
27 komentar(a)
Vladimir Jokić, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Vladimir Jokić, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 31.08.2017. 10:43h

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić kazao je učinjen veliki pomak u finansijskoj konsolidacije grada efikasnijom naplate poreza i prireza.

On je u Bojama jutra na TV Vijesti podsjetio na situaciju gdje Kotoru prijeti izbacivanje sa liste UNESCO, te na odluku Vlade da uspostavi moratorijum na gradnju u tom gradu, a gdje se pokušalo predstaviti da je to problem koji je nastao zbog nove vlasti.

Jokić se požalio i da Vlada još uvijek nije dala koncesiju Luci Kotor za gazdovanje obalom Kotora što je veliko opterećenja za opštinu.

On je podsjetio da je dostavio potvrdu da nije državljanin Srbije i da neće "davati pogonsko gorivo onima koji hoće da skrenu pažnju sa bitnih stvari". Jokić napominje da je poziv na njegov linč došao sa zvanične stranice Demokratske partije socijalista Kotor.

Jokić je kazao da je spreman da snosi posljedice ukoliko Tužilaštvo utvrdi da je prekršio zakon u tom slučaju ili bilo kom drugom.

"Tu sam i spreman da snosim odgovornost za sve što se utvrdi. Ukoliko se utvrdi da sam prekršio bilo koji zakon, spreman sam da snosim odgovornost onako kako je to zakon propisao. Nisam ja kao ideolozi DPS da se krijem u drugim državama", poručio je Jokić.

Bonus video: