Demokrate odgovorile koaliciji "Evropski tim za Nikšić": Nazivati nas "beskičmenjacima" simptom vašeg očajanja

"Shvatili ste da su vaši koruptivni putevi zapečaćeni i da nema povratka nazad. Ali mi nismo oni koji će se poviti pred terorom i lažima", navodi se u saopštenju Demokrata

8694 pregleda 17 komentar(a)
Demokrate (Ilustracija), Foto: Demokrate Nikšić
Demokrate (Ilustracija), Foto: Demokrate Nikšić

Opštinski odbor Demokrata u Nikšiću saopštio je u odgovoru na izjavu koalicije "Evropski tim za Nikšić", da nazivati njih beskičmenjacima predstavlja simptom njihovog očajanja, saopšteno je iz te partije.

"Nevjerovatno je koliko ste se nisko spustili, koristeći neistine kao produžene ruke svoje nemoći i očaja. Još jedno jalovo izdanje koje je vjerovatno smućkano u ćelijama kojima se, očito, sve više približavate, dok se od kancelarija i naroda srećom sve više udaljavate", naveli su iz Demokrata.

Vaša retorika besmisla, kako su kazali, više ne izaziva čuđenje, već sažaljenje.

"Shvatili ste da su vaši koruptivni putevi zapečaćeni i da nema povratka nazad. Ali mi nismo oni koji će se poviti pred terorom i lažima", navodi se u saopštenju.

Jer istinski beskičmenjaci su, kako su kazali iz Demokrata, oni koji su izdali svoj narod, prodavali svoju dušu kriminalcima i gurali zemlju ka ambisu korupcije i zla.

"Pravo odsustvo kičme se ogleda u vašem podilaženju kriminalnim entitetima, prodaji integriteta i transformaciji državne funkcije u servis za kriminalne grupe. navodi se iz nikšićkog odbora Demokrata. Vaša taktika tajnog udruživanja sa kriminalnim grupama kako biste održali vlast, postala je otvorena knjiga. Vaša sudbina veže se uz kriminalce, vaše ruke su isprljane njihovim krivičnim djelima", navodi se iz nikšićkog odbora Demokrata.

Nismo vas pustili, kazali su oni, da izvitoperite vrijednosti naše države ni dok su se krvavi obračuni odvijali na ulicama, ni dok su ljudi nestajali bez traga, ni dok su kriminalne grupe gušili proteste i bunt građana.

"Vaša taktika zastrašivanja građana je propala, a njihov glas protiv vas odjekuje sve glasnije. Spuž postaje sinonim za vašu konačnu stanicu, gdje završavate kao simboli korupcije, kriminala, zla i nemorala, jer je vaša vlast bila ništa drugo do karikatura vlasti, a vaša stranka – politički cirkus u kojoj su vladali “tigrići”", navodi se u saopštenju.

Vaša tišina pred brutalnim zločinima, kazali su iz Demokrata, kojima smo, putem medija, nedavno svjedočili otkriva, prema njihovim riječima, vašu istinsku prirodu - ciničnu i kukavičku.

"Vidimo i dalje kako se igrate s demokratijom, namećući teror i zastrašivanje od strane vaših kodnih "tigrića" kako bi prisilili građane na političku podršku. Koliko je nisko palo vaše političko dostojanstvo da bi se održali na vlasti, do sada se nije moglo ni zamisliti. Naš narod zaslužuje bolje, zaslužuje liderstvo, čast i poštenje koje se ne boji suprotstaviti brutalnosti i kriminalu. Naš narod zaslužuje da se zavjese spuste na vašu političku i kriminalnu predstavu. Pravda je neumorljiva i doći će, pa makar vas morala pronaći duboko sakrivene u šumi, odakle ste i došli na vlast", dodaje se u saopštenju OO Demokrate Nikšić.

Bonus video: