Milatović: Đukanović počasni politički krug otrčao na aprilskim predsjedničkim izborima

"Proces demokratizacije u Crnoj Gori je za poslednje tri godine bio veći nego za prethodnih 30 godina. Crna Gora je po prvi put u svojoj istoriji na izborima promijenila vlast 2020. godine, a na aprilskim izborima za predsjednika konačno otvorila novu fazu demokratskog razvoja"

26378 pregleda 100 reakcija 97 komentar(a)
Milatović, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore
Milatović, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović ocijenio je da je njegov prethodnik i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović svoj počasni politički krug otrčao na aprilskim predsjedničkim izborima.

Đukanović je u intervjuu RTV Slovenija kazao da ne isključuje povratak u politiku i da je prema njegovom mišljenju Crna Gora stala sa reformama na putu ka Evropskoj uniji u posljednje tri godine.

"Proces demokratizacije u Crnoj Gori je za poslednje tri godine bio veći nego za prethodnih 30 godina. Crna Gora je po prvi put u svojoj istoriji na izborima promijenila vlast 2020. godine, a na aprilskim izborima za predsjednika konačno otvorila novu fazu demokratskog razvoja", naveo je Milatović na platformi X, X, društvenoj mreži ranije poznatoj kao Tviter.

On je ocijenio i da u Crnoj Gori konačno postoji politička volja da se izbori sa kriminalom i korupcijom, da se unaprijedi životni standard gradjana i da se zaokruži proces integracija...

"A što se tiče Đukanovića - on je svoj počasni politički krug otrčao na aprilskim izborima", napisao je Milatović.

Bonus video: