Nema prijevremenih izbora: Tarzan Milošević "otkačio" Đeku?

1 komentar(a)
SO Ulcinj, Foto: Samir Adrović
SO Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 30.08.2017. 16:55h

Lokalni izbori u Ulcinju biće održani u redovnom terminu- odlučeno je danas na sastanku predsjednika OO DPS, Force i Demokratske unije Albanaca.

Sastanku su prisustvali i poltčki direktor DPS Tarzan Milošević i koordinator DPS za Ulcinj Halil Duković. Mandat aktuelnog saziva SO ističe početkom februara ali su iz opštinskog odbora DPS najavljivali da bi izbore trebalo održati krajem novembra. U Forci su bili izričito protiv skraćenja mandata.

"Na sastanku čelnika DPS, Forca i DUA ocijenjeno je da nema razloga za skraćenje mandata aktuelnog saziva SO Ulcinj. Procijenjeno je da ogodišnja dobra turistička sezona i mogućnost realizacije nekih značajnih projekata, trebaju kontinuiet saziva", piše u zajedničkom saopštenju DPS, Force i DUA.

U saopštenju se ne navode razlozi zašto među potpisnicima nema i predstavnika Demokratske partije koja uz DPS, Forcu i DUA čini vlast u Ulcinju. Lider DP i bivši poslanik i predsjednik Opštine Fatmir Đeka nije bio dostupan na brojeve poznate redakciji Vijesti.

Bonus video: