Bečić: Obećavamo da ćemo raditi na stvaranju boljih mogućnosti za obrazovanje mladih, zapošljavanje...

Bečić je povodom 12. avgusta Međunarodnog dana mladih, u ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, uputio iskrene čestitke svim mladima u Crnoj Gori

8057 pregleda 16 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić saopštio je danas da su mladi budućnost Crne Gore i ključni činioci u građenju njenog puta ka prosperitetu i ka Evropskoj uniji (EU).

Iz Demokratske Crne Gore je saopšteno da je Bečić povodom 12. avgusta Međunarodnog dana mladih, u ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, uputio iskrene čestitke svim mladima u Crnoj Gori.

"Nema sumnje da ste vi budućnost ove zemlje i ključni činioci u građenju njenog puta ka prosperitetu i ka Evropskoj uniji i da vaš aktivizam u društvenom, ekonomskom i političkom životu Crne Gore ima ključnu ulogu u stvaranju temelja čvrstog i stabilnog društva. Svjesni smo izazova koji su pred vama i sa kojima se suočavate, kao i svih vaših želja koje želite da ostvarite, ali ne zaboravite da je put ka uspjehu često popločan izazovima i upravo ti izazovi trebaju da vas motivišu da napredujete, da učite i da ne odustajete. Vaše ideje, vizije i mišljenja treba da se čuju, jer su vrlo važni i upravo zbog toga obećavamo da ćemo raditi na stvaranju boljih mogućnosti za vaše obrazovanje, zapošljavanje kao i aktivno učestvovanje u donošenju društvenih odluka", rekao je Bečić u saopštenju.

On Neka ovaj dan bude samo mali podsticaj da nastavite da učite i radite na sebi i aktivno doprinesete našem društvu, jer ste vi najvrijedniji resurs Crne Gore od kojeg mnogo i očekujemo.

Bonus video: