DPS: Vlast u Budvi se raspala

“U Budvi danas samo Demokratama naizgled nije bilo jasno zašto nema kvoruma za održavanje sjednice Skupštine opštine, danas su samo oni krivili sve druge za svoj neuspjeh, umjesto da su pogledali istini u oči i priznali sebi da se lokalna vlast raspada i da su nesposobni za bilo kakav ozbiljan zadatak u službi građana”, saopšteno je iz DPS-a
55 pregleda 25 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 29.08.2017. 19:18h

Vlast u Budvi se raspala i nema demagogije ni manipulacije koji mogu prikriti tu činjenicu, saopšteno je iz budvanskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Sjednica Skupštine opštine Budva nije održana danas zbog nedostatka kvoruma, nakon što se na zasjedanju nije pojavio nezavisni odbornik Stevan Džaković.

Vladajuća koalicija - Demokrate, Demokratski front, Socijalistička narodna partija, Demos, URA, Liberalna partija i Socijaldemokratska partija broji 16 odbornika i sa Džakovićem, nezavisnim odbornikom, ima 17, što čini skupštinsku većinu.

“U Budvi danas samo Demokratama naizgled nije bilo jasno zašto nema kvoruma za održavanje sjednice Skupštine opštine, danas su samo oni krivili sve druge za svoj neuspjeh, umjesto da su pogledali istini u oči i priznali sebi da se lokalna vlast raspada i da su nesposobni za bilo kakav ozbiljan zadatak u službi građana”, saopšteno je iz DPS-a.

Kako navode, znale su odavno i Demokrate da od kvoruma za sjednicu nema ništa. “Zato su preko svojih medija pokušavali da jeftinim populizmom uvjere građane da imaju plemenite namjere ali, eto, drugi su krivi za neuspjeh njihove realizacije”.

Iz budvanskog DPS-a je ocijenjeno da je Demokrate ne zanimaju ni vrtić ni Miločerski park.

“Zanimalo ih je isključivo da jeftinom manipulacijom pokažu kako je vlast pod njima funkcionalna i da je situacija u Budvi redovna. Nema te demagogije, populizma i manipulacije koji mogu prikriti očiglednu činjenicu da se vlast u Budvi raspala”, poručeno je iz DPS-a.

Bonus video: