Popović: Ako u vladi ne bude predstavnika ZBCG ili URA, slavlje će onda pripremati oni sa ušća Ribnice u Moraču

"Čitam razna mudrovanja oko formiranja nove crnogorske vlade. Ali, nikako da se u njima nađu odgovori na tri ili četiri, prosta pitanja"

15165 pregleda 59 reakcija 56 komentar(a)
Popović, Foto: Boris Pejović
Popović, Foto: Boris Pejović

Nekadašnji lider Narodne stranke Predrag Popović kazao je da ukoliko u budućoj vladi ne bude predstavnika Za budućnost Crne Gore, kad već neće biti Građanskog pokreta URA, da će to biti vlada "za koju će prvu slavljeničku tortu i vatromet pripremiti oni sa ušća Ribnice u Moraču".

"Čitam razna mudrovanja oko formiranja nove crnogorske vlade. Ali, nikako da se u njima nađu odgovori na tri ili četiri, prosta pitanja. Sa kime PES ima vlast u Podgorici, i gotovo svim drugim gradovima u Crnoj Gori? Zašto je samo lista ZBCG, kakvi god da su, morala bespogovorno i odmah da prihvati ono, što im je Spajić ponudio? Kako to da najomraženija ličnost u DPS-u nije udostojena čak ni razgovora sa mandatarom? Mislim, naravno, na Dritana Abazovića. I oni su, kao i ZBCG, podržali Milatovića. Potpredsjednika PES-a. I to za predsjednika države, a ne mjesne zajednice!? Čime je to ekskluzivnost u pregovorima stekao onaj i oni, koji su na predsjedničkim izborima, ali i na svim ostalim, bili udarna igla Đukanovićeve kampanje? Čak je jedan od njih, onaj sa najviše mandata među njima, imao i taj luksuz da jedini, i to vrlo potcjenjivački, odbije prvi poziv na razgovor sa Spajićem, 'zbog ranije preuzetih obaveza'!? Zaboravili ste! Mislim na E.I.", napisao je Popović na Fejsbuku.

E.I. je lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović.

"E, kada odgovore na ova, ipak četiri pitanja, onda stiču pravo na dalje dijeljenje lekcija svima i svakome, o svemu i svačemu. Do tada, sve što pišu, bojim se, podsjeća na ono, što je Bora Čorba opjevao u svojoj legendarnoj pjesmi - Lak muškarac. Ponoviću ono što sam negdje ranije napisao. Ako u Spajićevoj vladi ne bude predstavnika ZBCG, kad već neće biti Dritanovih, onda je to vlada, za koju će prvu slavljeničku tortu i vatromet pripremiti oni sa ušća Ribnice u Moraču", napisao je Popović

Bonus video: