DPS Ulcinj: Hapšenjem direktorice škole, kadra URE, obrukan sektor obrazovanja

Iz ulcinjskog DPS-a navode da je obrazovni sistem urušen i degradiran, te da je hapšenjem direktorice OŠ "Maršal Tito" i obrukan

7809 pregleda 76 reakcija 16 komentar(a)
Demokratska partija socijalista, Foto: DPS
Demokratska partija socijalista, Foto: DPS

Hapšenje Medine Čobe, direktorice OŠ "Maršal Tito" u Ulcinju, užasan je pokazatelj na šta danas liči sektor obrazovanja u Crnoj Gori, kazali su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u Ulcinju.

"Čoba je zaposlena po partijskoj liniji kao i niz aktivista i drugih Urinih uhljeba koje ova partija nezakonito zapošljava u Opštini i drugim opštinskim preduzećima", tvrde iz ulcinjskog DPS-a.

Iz te partije su ocijenili da je obrazovni sistem urušen i degradiran, te da je hapšenjem direktorice OŠ "Maršal Tito" i obrukan.

"Sječom svih partijski nepodobnih, još od vremena Vesne Bratić do danas, i dovođenjem sumnjivih ljudi na čelne funkcije obrazovnih ustanova", dodali su.

Naglasili su da je Čoba "još jedan kadar" Građanskog pokreta URA protiv kojeg će se voditi krivično pravni proces, dodajući: "pored Radeta Miloševića, afere “televizor”, ali i brojnih krivičnih prijava protiv drugih funkcionera te partije".

"Očigledno famozna “ruka pravda” kojom su prijetili drugim političkim neistomišljenicima, najviše hvata upravo njih u činjenju krivičnih djela i prevara", zaključili su iz DPS-a.

Bonus video: