Tičić: Vanredni lokalni izbori u Budvi jedino rješenje za izlazak iz krize

"Pozivam sve odbornike u SO Budva i sve političke partije da postignu zajednički dogovor oko skraćenja mandata", dodao je Tičić

11620 pregleda 87 reakcija 18 komentar(a)
Milan Tičić, Foto: Vuk Lajović
Milan Tičić, Foto: Vuk Lajović

Lider budvanskog odmora Demokratske partije socijalista (DPS) Milan Tičić poručio je da su vanredni lokalni izbori u Budvi jedino rešenje za izlazak iz krize vlasti koja je danas dodatno produbljena okolnošću da je protiv Mila Božovića, aktuelnog predsjednika opštine, potvrđena optužnica kojom se tereti za teška krivična djela.

“Poštujući pretpostavku nevinosti u slučaju Božovića, kao i u svim drugim slučajevima koju su bili usmjereno protiv bilo kog pojedinca, smatramo da je ovim činom vlast u Budvi u potpunosti izgubila legitimitet i da je jedini način za rješavanje krize vraćanje mandata građanima", rekao je Tičić.

On je, kako se navodi u saopštenju, pozvao sve odbornike u SO Budva i sve političke partije da postignu zajednički dogovor oko skraćenja mandata.

"Da dogovorimo termin izbora kako bi građani Budve dobili odgovornu i prije svega funkcionalnu lokalnu vlast", naveo je Tičić.

Bonus video: