DPS Glavnog grada: Umjesto da podnese ostavku, Šaranović pokušava da odgovornost prebaci na naše odbornike

"Propust koji je i priznao Vujović je nezabilježen u funkcionisanju gradskog preduzeća i uprave Glavnog grada", navode iz DPS-a

12480 pregleda 12 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS

Umjesto da istupi pred građane Podgorice i da kao svaki savjestan i moralno odgovaran čovjek podnese ostavku, zamjenik gradonačelnice Glavnog grada Danilo Šaranović pokušava da odgovornost prebaci na odbornike Demokratske partije socijalista (DPS) i da zamjenom teza zagluši javnost.

To je saopšteno iz Kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

"Zbog nesposobnosti i neaužurnosti v.d. izvršnog direktora Vodovod i kanalizacija d.o.o. Vujovića, koji je njegov partijski kolega, koji je svojim nečinjenjem doveo u opasnost i ugrozio zdravlje hiljada Podgoričana, javnost je s pravom uzbunjena", navodi se u saopštenju DPS-a.

Propust koji je, kako su kazali iz DPS-a, i priznao Vujović je nezabilježen u funkcionisanju gradskog preduzeća i uprave Glavnog grada.

Zbog toga će, dodali su oni, "građani tražiti Vašu odgovornost gospodine Šaranoviću".

Bolje bi bilo da, umjesto što prijetite iz prazne puške, što je više i nakon gotovo pola godine preturanja po ormarima preduzeća i svakom laiku jasno, dodaju iz DPS-a, se posvetite radu, redu i disciplini u gradskim preduzećima.

"Da ne bismo došli u situaciju koju danas gledamo u državnim preduzećima poput CEDIS-a ili EPCG kojima upravljaju takođe Vaši kadrovi, a koji su u ukupnoj crnogorskoj javnosti prepoznati kao primjer partijskog zapošljavanja, nepotizma i neodgovornog upravljanja", navodi se u saopštenju Kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

Bonus video: