DF Budva: Demokrate bi izbore a cenzus im predaleko

"Svima je poznato u kom ormaru skupstinske sluzbe se nalazio Aleksa Becic i Boris Bogdanovic a u kom Danilo Šaranivić i Vladimir Čadjenovic, šta su tamo radili i zbog čega su se krili", piše u reagovanju Demokratskog fronta

6056 pregleda 17 komentar(a)
Demokratski friont, Foto: Demokratski front
Demokratski friont, Foto: Demokratski front

Da nije smiješno bilo bi tragikomično kada Demokrate Budva prizivaju izbore. Probali su ‘20-te da nas sruše sa DPS-om i Crnogorskom i nisu uspjeli. Probali su ‘22 da nas ruše sa ostalim koalicionim partnerima, blokirali skupštinu, doveli do prinudne uprave i opet nisu uspjeli.

To se navodi u reagovanju budvanskog Demokratskog fronta.

Kako se dodaje Demokrate su pokušale da izbor Mila Božovica ospore pred Upravnim sudom, ni to nisu uspjeli.

“Slali su kukavički brojne potpisane i nepotpisane prijave raznim inspekcijama svo vrijeme i nikad nisu uspjeli. Svaka akcija im je bila politički abortus. Od izbora 2016 do izbora 2022, ako bi tražili jednu riječ koja bi opisala politički fijasko Demokrata Budve onda bi ta riječ bila ćorak! Tako je bilo i dok ste se krili od policije i upravne inspekcije koju ste prizvali u opstinu po raznim kancelarijama, plakarima i škafovima. Ostalo je zabilježeno u policijskim spisima u kojem su sve plakaru nasli kojeg funkcionera DCG koji su u Budvu doslo prvenstveno da se slikaju u uskim sakoima a ne da brane izbornu volju. Svima je poznato u kom ormaru skupstinske sluzbe se nalazio Aleksa Becic i Boris Bogdanovic a u kom Danilo Šaranivić i Vladimir Čadjenovic, šta su tamo radili i zbog čega su se krili. Ostalo je i upamćena nevidjena hrabrost jednog poslanika DCG koji je iskočio kroz prizemni prozor a kad je policija krenula put njega, isti je skokom Sergeja Bupke i brzinom Huseina Bolta uskocio junački kroz isti prozor i manično uzvikivao” Ja sam poslanik. Nemojte mene…””, navodi se u reagovanju.

Kako ističu o hrabrosti Demokrata se već sve zna, a o poštenju da ne govorimo.

“Milo Božović nije osumnjičen za bilo koje djelo koje je povezano sa funkcijom predsjednika opstine. I zato ovom prilikom podsjecamo kako su Demokrate, predvodjene Draganom Krapovićem i po dogovoru sa Borisom Bogdanovicem, dogovoarale prodaju opstinske lokacije u Becicima investitoru bliskom Aleksi Bečiću. Ovom prilikom podsjećamo na transkripte koji su objelodanjeni tim povodom i podsjećano ih da javnosti još uvijek nisu objasnili kome su namještali prodaju opštinske zemlje na kom je ucrtan hotel i kakav su dil bili napravili. Indikativno je da niko od njih nije ni saslušan od strane Milivoja Katnića po ovom pitanju ali i brojnim drugim koji će se tek otvoriti. Mnogo gore od toga biti nevino optužen za neka krivična djela je biti kriminalac a ne biti optužen”, zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: