Bajrović podnio ostavku u SD-u

Bajrović je jedini odbornik Socijaldemokrata u Pljevljima, gdje ta partija sa DPS-om ima većinu od 18 odbornika
81 pregleda 2 komentar(a)
Šećer Bajrović, Foto: Pvportal.me
Šećer Bajrović, Foto: Pvportal.me
Ažurirano: 26.08.2017. 08:19h

Odbornik u Skupštini opštine Pljevlja Šećer Bajrović podnio je ostavku na članstvo u Socijademokratskoj partiji (SD). On je kazao da o njegovoj ostavci treba da se izjasni Predsjedništvo stranke Ivana Brajovića.

“Podnio sam ostavku na članstvo u SD-u i o njoj treba da se izjasni Predsjedništvo partije. Ostavka je posljedica ozbiljnih neslaganja koja već duže vrijeme postoje između mene i jednog dijela lokalnog odbora i vrha partije, a tiču se prizemnih igara jedne interesne grupice u Pljevljima, te grubog kršenja statuta, i osnovnih demokratskih načela na kojima se zasnivao rad partije”, kazao je Bajrović , navodeći da mu kao jednom od osnivača SD-a “sve to teško pada, ali da je sada Predsjedništvo n a potezu”.

Bajrović je jedini odbornik Socijaldemokrata u Pljevljima, gdje ta partija sa DPS-om ima većinu od 18 odbornika. Bajrović je prošle godine na tom mjestu zamijenio Munira Redžovića, koji je podnio ostavku zbog članstva u odboru direktora Rudnika Uglja. Bajrović i Redžić su nekadašnji funkcioneri SDP-a.

Bonus video: