Vuković: Neodgovorna parlamentarna većina ruši ono što je mukom stvarano, da Crna Gora postane prva naredna članica EU

"Dok nas svakodnevno zamajava glupostima i, nerijetko, sramoti pred svijetom, aktuelna većina nam, suštinski, krade san o boljem životu – plašim se, svjesno, zarad političkih interesa onih koji ne žele u EU”, dodao je Vuković

13260 pregleda 41 reakcija 41 komentar(a)
Vuković, Foto: Boris Pejović
Vuković, Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković, kazao je da "neodgovorna parlamentarna većina, nesposobna i nedobronamjerna prema našoj državi, već tri godine ruši ono što je mukom stvarano sa ciljem da Crna Gora uskoro postane prva naredna članica Evropske unije (EU)".

On je to naveo na Fejsbuku (Facebook), povodom izvještaja Komiteta za spoljne poslove Evropskog parlamenta (EP) o napretku na putu integracija ka EU, koji je usvojen danas.

“Ulazak u EU znači bolji život za sve u Crnoj Gori (ma kako glasali), znači bolje šanse za naše mlade, bolju infrastrukturu, neuporedivo više novca iz evropskih fondova. Zato, dok nas svakodnevno zamajava glupostima i, nerijetko, sramoti pred svijetom, aktuelna većina nam, suštinski, krade san o boljem životu – plašim se, svjesno, zarad političkih interesa onih koji ne žele u EU”, dodao je Vuković.

Bonus video: