Božović: Vlast da riješi višedecenijski problem stanovnika Zelenike

"Ovo je očigledan primjer neodgovornog i bahatog odnosa prethodnih vlasti"

1874 pregleda 1 komentar(a)
Božović, Foto: SNP - DEMOS - Za tebe
Božović, Foto: SNP - DEMOS - Za tebe

Predsjednik podgoričkog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Bogdan Božović pozvao je gradsku vlast da riješi problem stanovnika naselja Zelenika sa atmosferskom kanalizacijom.

On je istakao da su mještani Zelenike dobijanjem placeva za gradnju kuća uredno platili građevinske dozvole u okviru kojih je bila predviđena i izgradnja atmosferske kanalizacije, te da su te usluge plaćene još 80-tih godina prošlog vijeka, a do dan danas ništa nije urađeno po tom pitanju.

"Ovo je očigledan primjer neodgovornog i bahatog odnosa prethodnih vlasti", dodao je on.

On je kazao da postoji još jedan problem, a tiče se uključivanja na magistralni put.

"Zbog velike frekvencije saobraćaja stanovnici koji žive u tom dijelu Zabjela nisu u mogućnosti da se uključe u saobraćaj i do 15 minuta. Neophodno je naći novo saobraćajno rješenje kako bi se smanjile gužve i spriječile saobraćajne nezgode koje nijesu rijetkost, kružni tok može biti jedno od njih", rekao je Božović.

"Pod hitno se mora raskrstiti sa dosadašnjim načinom upravljanja Glavnim gradom, nadamo se da će aktuelna vlast imat dovoljno sluha za potrebe naših sugrađana, a mi ćemo nastaviti da ukazujemo na probleme sa kojima se građani Podgorice svakodnevno suočavaju", zaključio je on.

Bonus video: