Milatović u četvrtak u radnoj posjeti Luksemburgu

"Uz jačanje bilateralne saradnje, posjetom Luksemburgu predsjednik Milatović nastavlja i niz posjeta prijestonicama Evropske unije u cilju ubrzanja evropskog puta Crne Gore"

4980 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Milatović, Foto: Luka Zeković
Milatović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović boraviće u četvrtak 28. septembra u radnoj posjeti Luksemburg, saopšteno je iz Službe za informisanje predsjednika.

"Predsjednik i prva dama Milena Milatović sastaće se u Palati Velikog vojvode sa Njegovim Kraljevskim Visočanstvom Velikim vojvodom Henrijem", navodi se u saopštenju.

"Predsjednik Milatović imaće i tete-a-tete razgovor sa predsjednikom Vlade Gzavijeom Betelom, a biće i gost na svečanom ručku koji u čast Predsjednika i prve dame priređuje premijer Luksemburga", dodaje se.

U okviru radne posjete Milatović će se sastatiti i sa predsjednikom Predstavničkog doma Fernandom Etgenom, kao i predsjednikom Odbora za vanjske i evropske poslove, saradnju, imigraciju i azil Ivom Kučenom i članovima tog odbora.

"Uz jačanje bilateralne saradnje, posjetom Luksemburgu predsjednik Milatović nastavlja i niz posjeta prijestonicama Evropske unije u cilju ubrzanja evropskog puta Crne Gore", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: