Demokrate: Za DPS je jedini Dan državnosti dan rođenja Radoja Zvicera

"Saopštenja DPS-a su za laku noć djeco - tog nivoa i tog dometa", navode Demokrate

18121 pregleda 82 reakcija 85 komentar(a)
Foto: Demokrate Nikšić
Foto: Demokrate Nikšić

Demokratska Crna Gora odgovorila je Demokratskoj partiji socijalista (DPS), koja je, između ostalog, rekla da su Demokrate "slijepi sljedbenici Demokratskog fronta".

Demokrate su poručile da je za DPS "jedini Dan državnosti dan rođenja Radoja Zvicera", navodnog vođe kavačkog kriminalnog klana.

Trojica odbornika Demokrata podržale su danas usvojeni predlog novog datuma Dana opštine Pljevlja, koji se podudara sa crkvenim praznikom.

"Više puta smo ponovili, a to činimo i ovog puta: saopštenja DPS-a su za laku noć djeco - tog nivoa i tog dometa. Kada je u pitanju ideologija DPS-a, za njih Dan državnosti Crne Gore više nije onaj dan kad su mrzjeli šah zbog šahovnice, ni dan kad su kriomice od Miloševića i Bulatovića pomagali Vojsku Republike Srpske, ni dan kad su u premijerskim ekspozeima tvrdili da će stati na put povampirenim genocidnim hordama koje kolju srpski narod, ni dan kad su se sa Dahlanom družili po Beogradu, ali ni dan kad su Šešelju čestitali slobodu. Za DPS jedini Dan državnosti je dan rođenja Radoja Zvicera", saopštile su Demokrate.

Bonus video: