Demokrate: Kad nas LP napada, znamo da smo na pravom putu

Kako smatraju u Demokratskoj Crnoj Gori, predstavnici Liberalne partije ne samo da nemaju pravo da spominju krivična djela i tužilaštvo, već su direktni saučesnici u "izdaji i pohari Crne Gore"
14 komentar(a)
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Ažurirano: 23.08.2017. 13:34h

Kada Andrija Popović govori o nestabilnosti koalicije u Kotoru, u ime Liberalne partije koja je svoja uvjerenja mijenjala za jedan poslanički mandat, onda je to pokazatelj da je vlast u Kotoru na pravom putu, kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Liberalna partija (LP) zatražila je danas hitno skraćenje mandata odbornicima Skupštine Opštine Kotor i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora zbog, kako su naveli, nelegitimnog i nelegalnog izbora Vladimira Jokića za predsjednika Opštine.

Kako smatraju Demokrate, predstavnici Liberalne partije ne samo da nemaju pravo da spominju krivična djela i tužilaštvo, već su direktni saučesnici u "izdaji i pohari Crne Gore".

"Gospodo, vi nemate kapacitet čak ni da tražite raspisivanje izbora, već kroz vas govori DPS, jer pošto su im svi okrenuli leđa i nakon što su u svojim besmislenim zahtjevima ostali potpuno sami, sjetili su se vas kao desne ruke za jednokratnu upotrebu, da vas iskoriste u svojoj monotoniji. Ne trebaju vama novi izbori da biste sprovodili pravdu. Čujte, vi govorite o pravdi?! Pa to je ironija, na granici apsurda i tragikomedije," rekli su iz Demokrata.

Ističu i da se na vanredne izbore u Kotoru poziva kako bi DPS pokušao da se vrati na vlast.

"Mada, ne bi nas čudilo da ste se baš danas javili kako bi pokrili još jednu malverzaciju vaših drugara iz DPS-a, jer ste možda i vi na neki način uzeli koji procenat od FK Bokelj. Da vas podsjetimo, najviši funkcioneri kotorskog DPSa, vaši najbolji drugovi, prepisali su na sebe 19.000 metara kvadratnih opštinskog zemljišta. Ne čusmo nešto da ste se vješti napravili, makar i jednom jedinom riječju, oko toga," dodaju iz Demokrata.

Posljednjih dana, kako su kazali - simptomatično, u Demokratama su svjedoci i napada od strane Crnogorske u Budvi, koja je "slične snage" kao i LP, a pritom su, smatraju, obje partije i bliske DPS-u.

"Bilo kako bilo, neka niko ne brine: napadom na nas vi slabite, a mi samo jačamo. Htjedosmo reći da idete ispod cenzusa, pa se onda sjetismo da ste odavno ispod cenzusa, pa vam jedino ostaje da u minus uđete. No, dobro, vjerovatno očekujete da vam OKG DPS pozajmi kojeg birača, kao što su ranije izlazili u susret svojim privescima. Uz to, gospodo, vaši napadi su, taman kao i izlaganja vašeg lidera u Skupštini, besmisleni, nebitni i prazni," zaključili su iz Demokrata.

Bonus video: