Nenezić: Milatović da brani dostojanstvo Crne Gore od Vučićevih nasrtaja

"Još nije kasno da konačno skupite hrabrosti i kažete ne primitivnim nasrtajima Aleksandra Vučića na dostojanstvo i ugled naše jedine države Crne Gore, čiji ste, podsjećanja radi, predsjednik"

14721 pregleda 40 reakcija 40 komentar(a)
Nenezić, Foto: Služba za skupštinske poslove SO Bar
Nenezić, Foto: Služba za skupštinske poslove SO Bar

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Branislav Bane Nenezić pozvao je. nakon posljednjih izjava predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da brani dostojanstvo i ugled države u kojoj je predsjednik.

"I dalje se pitamo kada će slučajni predsjednik Milatović početi da radi svoj posao. Građanine Milatoviću, opet ste danas dobili šlagvort Vašeg mentora, pustite glas da nas uvjerite da ste predsjednik svih građana Crne Gore ili makar trepnite. Još nije kasno da konačno skupite hrabrosti i kažete ne primitivnim nasrtajima Aleksandra Vučića na dostojanstvo i ugled naše jedine države Crne Gore, čiji ste, podsjećanja radi, predsjednik. Slučajno doduše", napisao je Nenezić na svom nalogu na mreži X.

Vučić je ranije danas povodom izbora vlasti u Crnoj Gori naveo kako, da bi neko ušao u vladu Crne Gore "mora da kaže sve najgore o Srbiji" i da u Vladu Crne Gore ne može "neko ko je Srbin i ko nije opsovao Beograd".

Predsjednik Srbije je na proslavi 15. godina postojanja Srpske napredne stranke (SNS) u Šapcu komentarisao i popis koji je planiran da se u Crnoj Gori održi od 1. do 15. novembra.

Bonus video: