Nova: Naša je dužnost i obaveza da sarađujemo sa Dodikom

"DF je najjača opoziciona organizacija, koja je brutalno napadnuta od DPS upravo zbog svoje snage, a Rudović je poslanik u CG parlamentu zahvaljujući velikodušnosti SNP-a Srđana Milića i glasovima onih građana koji nisu glasali za nezavisnu Crnu Goru", navodi se u reagovanju
67 pregleda 38 komentar(a)
Jovan Vučurović
Jovan Vučurović
Ažurirano: 21.08.2017. 15:14h

Nova srpska demokratija (NSD) saopštila je da ih Građanski pokret URA intreresuje u onoj mjeri u kojoj mogu sarađivati "na smjeni režima, recimo da podržimo nestranačkog predsjedničkog kandidata".

Iz DF-a su reagovali na stavove poslanika GP URA Neđeljka Rudovića koji je, između ostalog, rekao da se nada da će i u "Demokratskom frontu shvatiti da je svaka politika i politička figura koja dovodi u sumnju posvećenost državnoj nezavisnosti Crne Gore osuđena na neuspjeh i nikada ne može imati podršku Građanskog pokreta URA".

"DF je najjača opoziciona organizacija, koja je brutalno napadnuta od DPS upravo zbog svoje snage, a Rudović je poslanik u CG parlamentu zahvaljujući velikodušnosti SNP-a Srđana Milića i glasovima onih građana koji nisu glasali za nezavisnu Crnu Goru", navodi se u reagovanju koje potpisuje portparol NSD i poslanik DF-a Jovan Vučurović.

Ističu da će NSD nastaviti borbu za ravnopravnost i konstitutivnost srpskog naroda u Crnoj Gori.

"Kao i saradnju sa najvažnijim adresama našeg naroda u regionu, kakva je i predsjednik Milorad Dodik. To je naša dužnost i obaveza, i to od nas očekuje srpski narod u Crnoj Gori, i zato nas glasa", navodi se između ostalog u reagovanju.

Bonus video: