Krapović preuzeo dužnost ministra odbrane, dočekan uz vojne počasti

Krapović je, obraćajući se članovima kolegijuma, istakao da će resor odbrane nastaviti da vodi u skladu sa obavezama koje proističu iz članstva u NATO, kao i u skladu sa planiranom modernizacijom Vojske Crne Gore

19600 pregleda 77 reakcija 29 komentar(a)
Krapović i Adžić, Foto: Vlada Crne Gore
Krapović i Adžić, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 01.11.2023. 12:33h

Dragan Krapović preuzeo je dužnost ministra odbrane od dosadašnjeg rukovodioca radom Ministarstva odbrane Filipa Adžića, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane.

"Krapović je u skladu sa Pravilom službe dočekan u Ministarstvu odbrane uz vojne počasti, a ceremoniji su prisustvovali članovi kolegijuma ministra odbrane. Novoizabrani ministar održao je i sastanak sa kolegijumom, na kojem su generalni direktori prezentovali djelokrug rada direktorata na čijem su čelu, ključne aktivnosti, projekte i postignute rezultate u oblasti odbrane", piše u saopštenju Ministarstva odbrane.

Dragan Krapović
foto: Vlada Crne Gore

Krapović je, obraćajući se članovima kolegijuma, istakao da će resor odbrane nastaviti da vodi u skladu sa obavezama koje proističu iz članstva u NATO, kao i u skladu sa planiranom modernizacijom Vojske Crne Gore.

Dragan Krapović, Filip Adžić
foto: Vlada Crne Gore

Krapović je kadar Demokratske Crne Gore.

Bonus video: