Novaković Đurović: Podrška inicijativi Bošnjak, ženski klub u Skupštini osnovati u najkraćem roku

"Ženski klub prethodnog saziva Skupštine je pokazao da žene, bez obzira na partijske, ideološke i druge razlike, mogu posvećeno i zajedno raditi na ključnim pitanjima od javnog interesa, inicirati i predlagati zakone i druge akte od izuzetnog značaja za cjelokupno društvo"

3661 pregleda 6 komentar(a)
Novaković Đurović, Foto: URA
Novaković Đurović, Foto: URA

Poslanica Građanskog pokreta URA Ana Novaković Đurović pozdravila je i podržala apel Branke Bošnjak da se ženski klub u Skupštini Crne Gore formira u najkraćem roku.

Ona je dodala i da vjeruje da će se to ubrzo i desiti, i da je u Skupštini o tome već pokrenuta neformalnu komunikaciju, kako bi se ženski klub osnovao što prije i započeo svoje aktivnosti.

"Ženski klub prethodnog saziva Skupštine je pokazao da žene, bez obzira na partijske, ideološke i druge razlike, mogu posvećeno i zajedno raditi na ključnim pitanjima od javnog interesa, inicirati i predlagati zakone i druge akte od izuzetnog značaja za cjelokupno društvo", kazala je Novaković Đurović.

Ona je dodala da vjeruje da će se brzo nastaviti sa tom dobrom praksom i radom, kao i novim idejama za rad i djelovanje ženskog kluba Skupštine Crne Gore.

Bonus video: