Konjević: Marković mi je prijatelj, ali neću u politiku

"Četrnaest godina aktivnog bavljenja politikom bilo je dovoljno. Prava mjera za ovaj trenutak. A i pozitivna dešavanja u privatnom životu su me podstakla da tu odluku ubrzam i više se posvetim porodici i novim privatnim obavezama"

23933 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Konjević, Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti
Konjević, Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti

Bivši predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) negirao je da sa bivšim premijerom i funkcionerom Demokratske partije socijalista (DPS) Duškom Markovićem formira političku partiju.

Konjević je "Vijestima" kazao da njegovo opredjeljenje u narednom periodu nije vezano za politiku.

Zbog čega ste se povukli sa mjesta šefa SDP-a uoči izbora? Jeste li definitivno napustili politiku, i ako jeste zbog čega? Da li je tačno da sa Duškom Markovićem pravite novu partiju?

"U poslu kao i u životu uvijek je izazov naći mjeru. Četrnaest godina aktivnog bavljenja politikom bilo je dovoljno. Prava mjera za ovaj trenutak. A i pozitivna dešavanja u privatnom životu su me podstakla da tu odluku ubrzam i više se posvetim porodici i novim privatnim obavezama. Duško je moj lični prijatelj. Nevezano od poslovnih ili političkih aranžmana. Moje opredjeljenje u narednom periodu nije vezano za politiku", rekao je Konjević "Vijestima".

Bonus video: