DPS Bar: Lekoviću, sve ćeš morati da dokažeš na sudu

"Nećeš moći tako olako dijeliti epitete i generalizovati. Nećeš, bez odgovornosti, javno saopstavati laži i nebuloze"
84 pregleda 7 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 13.08.2017. 17:00h

Opštinski odbor DPS Bar poručio je članu Predsjedništva Demokratske Crne Gore Momčilu Lekoviću da će pred sudskim organima morati da iznese dokaze i kaže ko je to iz barskog ogranka DPS-a pripadnik organizovane kriminalne grupe.

Leković je ranije danas saopštio da "gospodo iz barskog ogranka Organizovane kriminalne grupe (OKG), vi nijeste ni časni, a pogotovo nijeste u pravu, i za to postoje dokazi".

"Nećeš moći tako olako dijeliti epitete i generalizovati. Nećeš, bez odgovornosti, javno saopštavati laži i nebuloze. Sram te bilo. Preznojavaćeš se ti i hvataće te panika, iako je to poznato stanje zavisnika... Biće, dakle, gužve, pa ćeš zaboraviti na onu saobraćajnu i kolone po cestama. A to više nije suština vaših saopštenja. Suština je ocrniti DPS i pokušati nemoguće. Za vlast nikada nećete ubijediti građane u tu vašu suludu zamisao. To je politika bez smisla, bez programa, bez stava, bez sadržaja...", navodi se u reagovanju OO DPS Bar.

Dodaju da se oni za razliku od Lekovića raduju gužvama i u Kotoru, i u Budvi, i u Herceg Novom, i na sjeveru Crne Gore.

"To je dokaz da je Crna Gora postala interesantna destinacija za turiste iz cijelog svijeta. Po vama, Crna Gora je trebala da bude izolovana destinacija, jer nije prihvatila da bude 27. izborna jedinica Srbije. Nema povratka - uzalud vam trud. Što se tiče saopštenja i njihovih autora, budite sigurni da ih pišemo iz glava svih pristalica DPS-a. Inače, bilo bi junaka da se potpisu, ali junak ide samo na junaka. Ovako, nema svrhe. Vi i vaši saradnici ste, prvo nepoznati u Baru, a onda i pogrešni i minorni partneri za naše junake. Mi se vise nećemo baviti vama i gubiti vrijeme pišući odgovore na vaša saopstenja", navodi se u reagovanju

Bonus video: