Leković DPS-u Bar: Nismo vam mi krivi što je Pavićević barski Sveto Marović

"Konstatno pominjete neke druge opštine po Crnoj Gori, a s obzirom da se nebuloze koje iznosite ponajmanje tiču grada pod Rumijom, i da potpis na iste ne smije staviti nijedna individua iz vašeg odbora , opravdano sumnjamo da vam saopštenja piše i dopunjava neko ko nema veze sa opštinom Bar"
75 pregleda 13 komentar(a)
Momčilo Leković, Foto: Demokratska Crna Gora
Momčilo Leković, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 13.08.2017. 12:44h

Na vašu veliku žalost, gospodo iz barskog ogranka Organizovane kriminalne grupe (OKG), vi nijeste ni časni, a pogotovo nijeste u pravu, i za to postoje dokazi, saopštio je danas Momčilo Leković, član Predsjedništva Demokratske Crne Gore, reagujući na jučerašnje saopštenje DPS Bar.

"Prvo, ljutite se što ste dokazano ogranak OKG. Pa nismo vam mi krivi što je vaš bivši gradonačelnik Pavićević, kojeg ste upravo vi predložili i birali, kojeg ste zdušno podržavali i javno i tajno, čuvajući mu "odstupnicu" sve do momenta do kada je iz opštinske kase iznešen i poslednji euro, "barski Sveto Marović" odnosno dokazani kriminalac pravosnažno osuđen za nanesenu štetu opštini Bar od preko dva miliona eura. Nemojte nam reći da nijeste znali šta on to radi i da ste ruke dizali "u prazno" vjerujući mu na riječ? Ipak, shvatamo mi zašto vas na pomen "OKG" hvata panika i momentalno znojenje, pa čak i pod klima uređajem - dobro znate da će vas Barani žestoko kazniti na proljeće, identično kao što su i Budvani budvanski krak OKG na prošlogodišnjim lokalnim izborima", istakao je Leković.

On je upitao da li su oni zaista DPS Bar?

"Konstatno pominjete neke druge opštine po Crnoj Gori, a s obzirom da se nebuloze koje iznosite ponajmanje tiču grada pod Rumijom, i da potpis na iste ne smije staviti nijedna individua iz vašeg odbora , opravdano sumnjamo da vam saopštenja piše i dopunjava neko ko nema veze sa opštinom Bar. Možda zato ima sa statistikom koju forsirate, bez obzira što ni ona nema veze sa zadatom temom, kao i sa tunelom Sozina na koji se pozivate, poput pravog alibi igrača, koji koristi podatke i saopštenja drugih struktura kako bi opravdao sopstvene nesupjehe. Manipulatori iz DPS-a, očigledno je da nijeste sasvim svoji. Treće, moramo li da vam crtamo? Problem su gužve na glavnim saobraćajnim čepovima u opštini Bar. Pitamo vas kratko i jasno: kako će te ih vi riješiti? Iako sam na trenutak pomislio da čitam saopštenje Auto-moto saveza i stanje na graničnim prelazima, ipak vidim da poput neke TO pominjete stanje na plažama, odnosno govorite o čistini vode. U redu, voda je čista, sunce sija, realizujete komunalnu investiciju koju ste obećavali prije deceniju, ali mi ovdje govorimo o problemu zbog kojeg je Bar juče bio grad sa kilometarskim kolonama, paralisan i blokiran više od četri sata", objasnio je Leković.

Po njegovim riječima sedmogodišnje manipulisanje ovim problemom, koje je počelo od DPS predsjednika MZ, sekretarijata, oba gradonačelnika da se obeća jedno, pa obećanje zamijeni drugim, a ostvari se treće koje još više pogorša problem, može samo biti objašnjeno time da DPS ovaj problem iz nekog njima znanog razloga svih ovih godina i nisu željeli da riješe.

"I na kraju, s obzirom da u vašim redovima nema „junaka“ koji smije potpisati vaše nebuloze, a bez obzira na realnu mogućnost da sledeće saopštenje barskog DPS-a sastavi Savjet mladih DPS-a Kotor, pri čemu bi vjerovatno još jednom „kulturno“ pozvao na linč funkcionera Demokratske Crne Gore, ja vam svima obećavam: izvrnućemo vas iz svake fotelje za koju ste se lancima svezali, a iz koje ste okove bacili i na grad Bar i na državu Crnu Goru!", zaključio je Leković.

Bonus video: