"MANIPULATORI, DUBOKO SE IZVINJAVAMO ZBOG TRI STAVKE"

Leković: Pisac saopštenja ogranka organizovane kriminalne grupe DPS ne razlikuje termine "saobraćaj" i "hotel"

"Dakle, moramo vam ponoviti, kako bi konačno shvatili, problem su saobraćajne gužve, a ne hotelske gužve, odnosno problem popunjenosti hotelskih kapaciteta koje pominjete u vašem neubjedljivom odgovoru"
116 pregleda 2 komentar(a)
Momčilo Leković, Foto: Demokratska Crna Gora
Momčilo Leković, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 04.02.2019. 04:25h

Manipulatori iz DPS, duboko se "izvinjavamo" zbog tri stavke:  1. zbog prekida vašeg zimsko-ljetnjeg sna u koji ste blaženo utonuli ostavljajući građane Bara na cjedilu i tokom ove sezone;  2. zato što smo prekinuli  (ne)zaslužen odmor jednom od vas, koji je na papir „bacio“ par neuvjerljivih kontraargumenata koji nemaju veze sa zadatom temom, a koji se standarno, po pravilu centrale partije nije smio ni potpisati 3. zbog psihičke boli i frustracije koju smo vam nanijeli posljednjim saopštenjem, a koja je u svakom  slovu vašeg saopštenja krajnje očigledna, saopštio je danas Momčilo Leković, član Predsjedništva Demokratske Crne Gore.

On je reagovao na današnje saopštenje Demokratske partije socijalistDPS Bar u kome je između ostalog saopšteno "da su gužve u sezoni realnost i da će se rješenje naći".

"Zbog druge stavke, prinuđen da vam pišem u množini kao barskom ogranku organizovane kriminalne grupe (u nastavku OKG). Prvo, barska OKG, zar je moguće da ste u sopstvenom saopštenju priznali sopstvenu nesposobnost da prvo shvatite problem koji muči građane Bara već pune četiri godine, pritom miješajući osnovne termine? Dakle, moramo vam ponoviti, kako bi konačno shvatili, problem su saobraćajne gužve, a ne hotelske gužve, odnosno problem  popunjenosti hotelskih kapaciteta koje pominjete u vašem neubjedljivom odgovoru. Očigledno je da pisac vašeg saopštenja ne razlikuje termine "saobraćaj" i "hotel". Drugo, sada kada ste već shvatili (nadamo se) koji problem je u pitanju, zar je moguće da četri godine nijeste u stanju da date adekvatan odgovor na to kako ga riješiti?", upitao je Leković. 

On je takođe upitao da li je moguće da DPS razvoj turizma shvata nekom obrnutom nakaradnom metodom, po kojoj razvoj infrastrukture (put, voda, struja) jednog grada, turističkog mjesta dolazi na red na samom kraju?

"Ono što je u svakoj modernoj zemlji prioritet i osnov razvoja, po vama treba da bude na posljednjem mjestu. Zaista porazno, pa i za vas manipulatore iz barskog ogranka OKG od kojih je sve moguće čuti i pročitati. Treće, toliko ste bezidejni i nesposobni da ste počeli da se „plagirate“ i među sobom, što vam nije strano s obzirom da ste dokazani plagijatori, pa tako tzv. glavna barska marioneta DPS-a, aktuelni gradonačelnik, pune tri godine kopira tzv. Kuma (kum šefa OKG-e), odnosno predsjednika MZ Sutomore - Spič  kada je ovaj konkretan problem u pitanju, pričama o obnovi, razvoju i blagostanju Sutomora i opštine Bar, lažnim obećanjima i praznim pričama o pasarelama, podvožnjacima, nadvožnjacima, trgovima, marinama, i svemirskim kosmodromima za koje je potreban „samo“ još jedan mandat kako bi  ih vi i ispunili. Preostalo je još jedino da aktuelni gradonačelnik mještanima Sutomora obeća referendum, kao što je to svojevremeno činio i tzv. Kum", rekao je Leković.

Po njegovim riječima, građanima je sada jasno da obećanja DPS nemaju dodira sa stvarnošću, te da DPS rješava isključivo svoje lične probleme zbog lične koristi,

"Zbog toga vam poručujemo da ćete žestoko biti kažnjeni na prvim sledećim izborima, počev od tog istog Sutomora koje ste katastrofalnom politikom sveli na najniže moguće grane. I na kraju, shvatamo da ne želite da prepoznate i priznate nam našu mladalačku čistu energiju, svjesni smo da je vaša mladalačka energija odavno prošla i da vas sijede vlasi koje su počele još prije više decenija u tim istim foteljama žestoko more, gotovo jednako kao i činjenica da vas mladi ljudi u Baru masovno napuštaju, da vam odbor puca po šavovima, da vas muči to što vas vođa OKG posle svakog „vrdanja“ šalje u čošak, što godinama nemate svoje "JA", što u svojim redovima imate plagijatore i manipulatore, gradonačelnika koji je osuđivan za najteža djela, što ste samo jedan obični ogranak organizovane kriminalne grupe, a ponajviše vas mori to što nemate ono što mi  imamo: Čast, čistinu i poštenje, nešto o čemu vi možete samo da sanjate. I u Baru ste odavno zreli za izvrtanje iz fotelja, što ćemo vam uskoro i priuštiti", zaključio je Leković.