Predsjednici Asocijacije mladih SNP: Podrška Jokoviću, njegov odbor ne zna za poraz od DPS

"SNP je potreban predsjednik koji će je povesti jedinstveno, putem napretka u nove izborne pobjede, kako bi se u Crnoj Gori što prije dogodio proces promjena, i koji će pružiti šansu mladim ljudima da povrate ugled partiji. Bez jakog SNP, nema ni promjena u Crnoj Gori"
91 pregleda 5 komentar(a)
Vladimir Joković, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Vladimir Joković, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 11.08.2017. 18:59h

Predsjednici Asocijacije mladih Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore i mladi članovi Glavnog odbora u susret VIII Kongresu SNP, koji će se održati 13. avgusta u Podgorici saopštili su da će u cilju očuvanja jedinstva partije, podržati kandidaturu Vladimira Jokovića za predsjednika SNP , čovjeka čiji opštinski odbor ne zna za poraz od Demokratske partije socijalista (DPS), saopšteno je večeras.

Joković je član odbora SNP iz Plužina.

"SNP je potreban predsjednik koji će je povesti jedinstveno, putem napretka u nove izborne pobjede, kako bi se u Crnoj Gori što prije dogodio proces promjena, i koji će pružiti šansu mladim ljudima da povrate ugled partiji. Bez jakog SNP, nema ni promjena u Crnoj Gori. Naša partija zaslužuje, kredibilnog lidera, a proces unutarpartijskog postupka predlaganja kandidata za predsjednika SNP-a jasno pokazuje, da je najbolje rješenje Vladimir Joković, ugledni sportista iz ugledne crnogorske porodice. Mladi ljudi hoće jak SNP i sigurni smo da možemo zajedno sa Vladom napraviti pobjednički tim, koji će ojačati poziciju SNP na političkoj sceni Crne Gore i donijeti dugo čekane promjene kako u SNP, tako i u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Podršku Jokoviću su kako se navodi u saopštenju dali Zoran Tomić, predsjednik Asocijacije mladih SNP Nikšić i član GO, Dušan Jović, predsjednik Asocijacije mladih SNP Pljevlja i član GO, Ivan Radević, predsjednik Asocijacije mladih SNP Berane i član GO, Petar Ćalasan, predsjednik Asocijacije mladih SNP Plužine i član GO, Srđan Stojanović , predsjednik Asocijacije mladih SNP Ulcinj i član GO, Aleksa Kankaraš član GO, Anđela Bojović član GO, Dijana Šćepanović-Kostić član GO, Boris Bućković član GO, Violeta Dondić član GO, Jasna Knežević član GO, Nikola Milićević član GO, Dragana Mirović član GO, Dragana Obradović Član GO,Milosava-Mira Paunović član GO, Nikola Šćepanović član GO, Mladen Stijović član GO.

Kandidati za novog predsjednika SNP su pored Jokovića i bivša poslanica te stranke, Snežana Jonica i nekadašnji savjetnik u poslaničkom klubu stranke, Goran Dašić.

Ilija Rovčanin je ranije povukao svoju kandidaturu.

Bonus video: