Živković: Iza svake pobjede DPS-a su njeni članovi i aktivisti

“Iza svake naše pobjede stojite vi, vaš razgovor sa prijateljem, komšijom ili nekim drugim. Stoji vaše pregalaštvo, posvećenost u izbornim ciklusima. Moramo biti ponosni na to i to vratiti opet u DPS”

5683 pregleda 30 reakcija 30 komentar(a)
Živković, Foto: DPS
Živković, Foto: DPS

Pobjeda na izborima obezbijeđuje se tako što se reformiše politika, kazao je kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković i dodao da iza svakog uspjeha te stranke stoje njeni članovi i aktivisti.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Živković je na tribini u Bijelom Polju rekao da bez posvećenosti, odgovornosti, ozbiljnog rada i truda nema rezultata ni u životu, ni u politici.

On je istakao da su ljudi nosioci reformskih procesa partije i države, i članovima DPS-a zahvalio za dosadašnju podršku.

“Iza svake naše pobjede stojite vi, vaš razgovor sa prijateljem, komšijom ili nekim drugim. Stoji vaše pregalaštvo, posvećenost u izbornim ciklusima. Moramo biti ponosni na to i to vratiti opet u DPS”, rekao je Živković.

Govoreći o potrebi reforme političkog djelovanja, Živković je istakao da je bilo slučajeva gdje su se ogriješili.

On je rekao da su se najviše ogriješili o iskrene članovi, koji su, kako je naveo, ostali u sjenci procesa koji su se desili u prethodnih 15 godina, koji se nijesu isticali.

"Za razliku od nekih drugih koji su bili vrlo privilegovani i koji danas nijesu sa nama. E oni koji su ostali u sijenci, sa nama su i u prethodne tri godine”, rekao je Živković.

On je istakao da je cilj smijeniti Vladu i vratiti DPS na vlast, u svrhu razvoja Crne Gore.

“Nije dobro da za deset godina imamo manje stanovnika, u Bijelom Polju, Pljevljima niti u bilo kojoj drugoj opštini, bez obzira kako se ko politički izjašnjava. Mi moramo da vodimo računa o razvoju”, rekao je Živković.

Kako je dodao, politika mora da obezbijedi razvojnu šansu svakom pojedincu u Crnoj Gori.

“Da bi se obezbijedila razvojna šansa, DPS mora da se vrati na vlast i najveći dio tereta u tom procesu mora da ponese partijsko rukovodstvo koje ćete birati na izborima, 28. januara”, podsjetio je Živković.

On je najavio da će svi predlozi programa DPS, prije donošenja, biti dati na mišljenje članstvu.

“Zato ćete imati ispred sebe uskoro planove za ekonomski, obrazovni i zdravstveni razvoj, da vi kažete o tome da li ste saglasni i da li mi na pravi način vidimo razvoj Crne Gore”, rekao je Živković.

On je kazao da, ukoliko DPS-a nema u vlasti, onda nema napredne, razvijene i stabilne Crne Gore.

Bonus video: