DPS Bar: Gužve su realnost u sezoni i rješenje će se naći

Napadi na sve ono je do sada realizovano i investirano u Baru, samo su znak "zaslijepljenosti i umišljenosti" u redovima Demokrata, smatraju u Opštinskom odboru DPS u tom gradu
2 komentar(a)
Bar, Grad Bar, Foto: Anto Baković
Bar, Grad Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 11.08.2017. 11:37h

Nakon što aktuelnoj vlasti u Baru istekne mandat, Demokrate će se "morati pomiriti" da će DPS na novim lokalnim izborima ponovo osvojiti većinu glasova u tom gradu, kazali su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Baru.

Napadi na sve ono je do sada realizovano i investirano u Baru, samo su znak "zaslijepljenosti i umišljenosti" u redovima Demokrata, smatraju u OO DPS Bar, reagujući na jučerašnju izjavu člana Predsjedništva Demokratske Crne Gore, Momčila Lekovića.

"Vaše trenutno figuriranje u vlasti u tri opštine, samo je pokušaj da se nametnete i u Baru. A s kim biste u Baru!? Vaše sadašnje marionete u tri opštine više neće postojati. Dijele se, gase se, nestaju... A DPS u Baru, uz političku hrabrost i odgovornost, ide naprijed. Sve sigurnije i ubjedljivije. Na vašu žalost. Gdje vam je vaša mladalačka energija koja jedino pozitivnošću može u budućnost? Ne, vi ste se nametnuli negativnim manirima, zaslijepljeni suludim tempom za osvajanje vlasti. To kratko traje," kazali su iz barske DPS.

Kako ističu, Bar napreduje jer je destinacija u koju se rado dolazi. O tome, dodaju, svjedoče činjenice da je 6.000 kreveta popunjeno u hotelskom smještaju, 25.000 u privatnom smještaju, sa privlačnim cijenama i zavidnom ponudom.

Takođe napominju i da su gužve realnost u sezoni, pa i u Sutomoru.

"Razvoj diktira da se u Sutomoru i u ulazu u Bar nađe pravo rješenje. Na tome se intenzivno radi i uradiće se. Vašim početničkim, nezrelim i bahatim saopštenjima nećete daleko. Bolje bi bilo da se okrenete vašim međusobnim odnosima u opoziciji, a ne da skrećete pažnju na 'popovanje' DPS-u. Uostalom, izbori su pred nama, pa da sačekamo tu 2018. godinu, opet pobjedničku za DPS," zaključili su iz OO DPS u Baru.

Bonus video: