DNP: Vukićević će prisustvovati Molitvenom doručku u Vašingtonu, uvažavanja koalicije ZBCG i crnogorskog parlamenta...

Iz DNP su rekli da će na marginama skupa, Vukićević imati razgovore sa brojnim uglednim ličnostima iz sfere politike, kao i sa predstavnicima naše dijaspore u SAD, koje će bliže upoznati sa novim, aktuelnim političkim zbivanjima u Crnoj Gore

2242 pregleda 16 komentar(a)
Vukićević, Foto: Boris Pejović
Vukićević, Foto: Boris Pejović

Potpredsjednica Demokratske narodne partije (DNP), poslanica u Skupštini Crne Gore, i potpredsjednica Parlamentarne Skupštine Savjeta Evrope u drugom mandatu, Maja Vukićević, na poziv članova Američkog kongresa, prisustvovaće Molitvenom doručku, koji se tradicionalno, svake godine održava u Vašingtonu, a ovoga puta biće održan 31. januara i 1. februara na Kapitol Hilu, saopšteno je danas iz DNP.

"Na Molitvenom doručku svečani govor će održati aktuelni predsjednik SAD, Džozef Bajden, i jedan gost iznenađenja, koji će biti najavljen na ovom visokom međunarodnom skupu. Odlazak Maje Vukićević u Vašington na Molitveni doručak, na kojem će prisustvovati lideri, političari i druge ugledne ličnosti iz više od sto četrdeset zemalja svijeta, svakako predstavlja i značajan primjer uvažavanja koalicije ZBCG (Za budućnost Crne Gore) i crnogorskog parlamenta na planu evroatlantskih integracija i dalje afirmacije Crne Gore u međunarodnim okvirima", ističe se u saopštenju DNP.

Iz te partije su dodali da će na marginama skupa, Vukićević imati razgovore sa brojnim uglednim ličnostima iz sfere politike, kao i sa predstavnicima naše dijaspore u SAD, koje će bliže upoznati sa novim, aktuelnim političkim zbivanjima u Crnoj Gori.

Bonus video: