Šehović čestitao Vujoviću: Naša je zajednička odgovornost da socijaldemokratski principi budu dodatno afirmisani

"Uvjeren sam da možete pružiti potreban doprinos kvalitetu političke scene u Crnoj Gori, ali i otvoriti nove mogućnosti za ostvarenje socijaldemokratskih ciljeva", naveo je lider SD-a

9867 pregleda 20 reakcija 15 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Predsjednik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović uputio je čestitku Ivanu Vujoviću na izboru za predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP), rekavši da je "naša zajednička odgovornost" da socijaldemokratski principi budu dodatno afirmisani u društvu.

"Uvjeren sam da možete pružiti potreban doprinos kvalitetu političke scene u Crnoj Gori, ali i otvoriti nove mogućnosti za ostvarenje socijaldemokratskih ciljeva. Naša je zajednička odgovornost da budućim aktivnostima pokažemo zrelost i odgovornost, kako bismo osigurali da principi socijalne pravde, solidarnosti i jednakosti, koji su programski osnov djelovanja dviju partija koje predstavljamo, budu dodatno u praksi afirmisani, u korist svih građana. Radujem se budućoj suradnji u tom pravcu, kao i angažmanu usmjerenom ka ostvarivanju pomenutih progresivnih načela, svojstvenih naprednim društvima kojima težimo", saopštio je Šehović.

Bonus video: