Franeta: Budva je bila oslobođena kriminalih čeljusti DPS-a kada su upravljale Demokrate, građani da spale pohlepu

"Valjda čemu je vrijeme tome je i vakat, pa je tako došao dan da građani sami , ako to već ne umije politička većina, javno, na Brijegu od Budve spale pohlepu i one koji je personifikuju spaljujući karneval"

10366 pregleda 115 reakcija 22 komentar(a)
Franeta, Foto: Demokratska Crna Gora
Franeta, Foto: Demokratska Crna Gora

U nedjelju su Budvani spalili karneval.Spalili su pohlepu uz optužnicu koja je jasno ukazala na ljude koji su predhodno "spalili" mnoge šanse bržeg i cjelishodnijeg razvoja grada svojim kombinacijama i mahinacijama.

To je saopštenju naveo potpredsjednik Opštinskog odbora (OO) Demokratske Crne Gore Budva Željko Franeta.

"Jedan od njih u mnogo ozbiljnoj mjeri i u dužem trajanju.Obojica pokajnički se dodvoravajući gradu i građanima ogrnuti nacionalizmom i prividnom predanošću vjeri. No bilo kako bilo, dragi građani i građanke, ispostavilo se da je Budva bila oslobođena kriminalih čeljusti DPS-a jedino u periodu kada su Budvom upravljale Demokrate, odnosno kada je predsjednik opštine bio naš sugrađanin Dragan Krapović, u preriodu 2017-2019 god. Tada ova dva stručnjaka i ekonomsko-kulturološka maga nisu mogla krojiti kapu budanvanskom budžetu , niti su se njima, niti njihovim partnerima dodjeljivali poslovi, od građevinskih do onih u sferi kulture,mada su često bili i isprepleteni", kazao je Franeta.

On je dodao da su ne mali broj puta ukazivali na kontinuirani uticaj DPS-ovih krakova hobotnice koji jednako dobijaju poslove, tendere, utiču na donosioce odluka , ranije i sada.

"Valjda čemu je vrijeme tome je i vakat, pa je tako došao dan da građani sami , ako to već ne umije politička većina, javno, na Brijegu od Budve spale pohlepu i one koji je personifikuju spaljujući karneval. Ono što građani javno osude i žele da sa indignacijom odbace niko nema pravo da osporava. Stava smo da je došlo vrijeme da tim istim građanima vratimo mandate, pa nek ponovo sude", zaključio je Franeta.

Bonus video: