Franeta: DPS se prepoznao u liku spaljenog karnevala, napadaju po nalogu Marovića

"Gospodo iz DPS-a, nismo iznenađeni što ste se prepoznali u mojem jučerašnjem saopštenju. Bilo bi lijepo da je vaše neko imao hrabrosti da potpiše. Da znamo ko je autor, znali bi i ko radi po nalogu Svetozara Marovića"

7022 pregleda 150 reakcija 19 komentar(a)
Franeta, Foto: Demokratska Crna Gora
Franeta, Foto: Demokratska Crna Gora

Budvanske Demokrate poručile su DPS Budva da su se prepoznale u liku spaljenog karnevala. Budvasnki DPS u svome reagovanju je naveo da ako je Demokratama stalo do novog "suda građana", neka potpišu inicijativu za raspuštanje lokalnog parlamenta.

"Gospodo iz DPS-a, nismo iznenađeni što ste se prepoznali u mojem jučerašnjem saopštenju. Bilo bi lijepo da je vaše neko imao hrabrosti da potpiše. Da znamo ko je autor, znali bi i ko radi po nalogu Svetozara Marovića, još uvijek važnog ideologa “reformisanog” DPS-a i dijela DF-a, preko njegovog gurua za budvansku kulturu, manifestacije, a posebno za isisavanje novca iz budvanske kase”, naveo je u reagovanju potpredsjednik budvanskih Demokrata Željko Franeta i dodao:

“Prepoznali ste se u liku spaljenog karnevala, u čijem dimu se jasno prepoznaju obrisi ove dvojice. Pozivate nas da zajedno skratimo mandat Skupštine u Budvi unaprijed znajući da je takva inicijativa osuđena na propast bez glasova odbornika DF-a u Budvi koji su neophodni da bi inicijativa urodila plodom. Dodatno bi produžili agoniju u kojoj se Budva trenutno nalazi, a predsjedniku Skupštine produžili mandat za još pola godine. To vam je očigledno i cilj. Ne bi bilo prvi put da im date ruke. Licemjeri ste upravo vi. Obezbijedite sa svojim koalicionim partnerima 13 potpisa i ne brinite za naša četiri.Naravno, pod uslovom da vam gospodin Marović dozvoli”, zaključio je Franeta.

Bonus video: