Polomljeno staklo na kancelariji Demokrata u Nikšiću

Iz Demokrata navode da je ovo odgovor mafije na odlučnu borbu Demokrata protiv organizovanog kriminala i korupcije

3461 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

Nikšićki odbor Demokrata saopštio je da su se njihove prostorije našle na meti vandala i da je na kancelariji polomljeno staklo.

Iz Demokrata navode da je ovo odgovor mafije na odlučnu borbu Demokrata protiv organizovanog kriminala i korupcije.

"Pripadnici organizovanih kriminalnih grupa osim prijetnji našim funkcionerima prešli su i na uništavanje imovine i to je očigledno postalo učestalo...", piše u saopštenju.

Iz Demokrata poručuju vandalima koji su, kako tvrde, na nagovor kriminalnih struktura, uništili ulaza u prostorije Demokrata da ih neće uplašiti...

"...i da ćemo mi nastaviti da slijedimo politiku koja garantuje mir i stabilnost za sve poštene građane ove zemlje, ali i politiku koja garantuje spuške ćelje za sve članove kriminalnih struktura u društvu. Borba Demokratske Crne Gore za pravednije i čistije društvo je čvršća od stakla koje je polomljeno i upravo zbog toga nastavljamo politiku koja će garantovati jaču i uspješniju Crnu Goru, kilometre novih puteva, hiljade radnih mjesta, nove investicije, borbu protiv kriminala i korupcije", piše u saopštenju Demokrata.

Zaključuju da u tome imaju saveznika - narod Crne Gore i da svi zajedno šalju poruku mafiji: "Nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori".

Bonus video: