PES Glavnog grada: Nadležni da promptno djeluju u rasvjetljavanju prijave Denisa Hota i pruže mu neophodnu zaštitu

Zbog prijetnji koje su mu indirektno upućene, vršilac dužosti izvršnog direktora preduzeća “Čistoća” Podgorica Denis Hot podnio je Upravi policije prijavu protiv nepoznate osobe

6891 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Evropa sad
Foto: Evropa sad

Pozivamo nadležne da promptno djeluju u rasvjetljavanju prijave Denisa Hota i pruže mu neophodnu zaštitu kako bi nesmetano mogao da obavlja odgovoran posao u svojstvu direktora "Čistoća" doo, saopštio je večeras Odbornički klub Pokreta Evropa sad (PES) Glavnog grada.

Zbog prijetnji koje su mu indirektno upućene, vršilac dužosti izvršnog direktora preduzeća “Čistoća” Podgorica Denis Hot podnio je Upravi policije prijavu protiv nepoznate osobe.

Iz UP rekli su “Vijestima” juče da je sa prijavom već upoznat nadležni tužilac, koji je, kako su kazali, ocijenio da nema elemenata krivičnog djela. Dodali su i da službenici policije rade na identifikaciji počinioca.

U prijavi koju je Hot podnio Odjeljenju bezbjednosti Podgorica 13. februara, a u koju su “Vijesti” imale uvid, naveo je da mu je prijećeno indirektno, na način da su poruke zbog kojih je podnio prijavu, upućene njegovom drugu.

Bonus video: