SD: Spajić da objasni veze sa Dodikovim sinom koji je na američkoj crnoj listi

"Spajić je dužan da crnogorskoj javnosti objasni prirodu odnosa koje ima sa porodicom Dodik, te kako je i na koji način mlađi Dodik pomogao u jačanju partijske infrastrukture pokreta Evropa sad"

5600 pregleda 43 reakcija 36 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ilustracija, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Socijaldemokrate (SD) pozvale su premijera Milojka Spajića da objasni veze sa sinom predsjednika Republike Srpske Igorom Dodikom, koji je, kako su naveli, već nekoliko godina na američkoj crnoj listi.

U saopštenju su dodali da je Igor Dodik javno priznao da je bio od pomoći Spajiću u razvoju stranačke infrastrukture za Pokret Evropa sad.

"Spajić je dužan da crnogorskoj javnosti objasni prirodu odnosa koje ima sa porodicom Dodik, te kako je i na koji način mlađi Dodik pomogao u jačanju partijske infrastrukture pokreta Evropa sad", poručili su.

Oni su naglasili da je problem ako je ta pomoć finansijske prirode, " kako se to može zaključiti iz saopštenja Igora Dodika."

"Spajić bi trebao, ukoliko tvrdnje mlađeg Dodika nisu tačne, prekinuti sa ćutanjem i javnosti precizno objasniti šta je sve podrazumijevala pomoć iz Republike Srpske." zaključeno je iz SD-a.

Bonus video: