Demokrate: Obavještavamo javnost da prekidamo saradnju sa liderima DF-a

"Onaj opozicionar ili opozicioni politički subjekt koji na bilo koji način uđe u preidzbornu ili postizbornu koaliciju sa Milovim ili Duškovim, zdravim ili bolesnim, ovakvim ili onakvim DPS-om, biće označeni za najveće izdajnike u Crnoj Gori, veće čak i od lidera DF-a", zaključile su Demokrate
57 pregleda 136 komentar(a)
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Ažurirano: 07.08.2017. 18:24h

Demokratska Crna Gora saopštila je da prekida svaku moguću saradnju, prepisku i komunikaciju sa liderima Demokratskog fronta i "njegovim iskompleksiranim daktilografom".

"Nakon monstruoznih, debelo neistinitih i uvredljivih navoda i stavova iz posljednjeg saopštenja DF-a, postalo je bespredmetno svako dalje iznošenje činjenica. Izvinjavamo se časnim građanima, naročito opozicionim, koji su morali sve ono da čitaju. Izvinjavamo se našim porodicama koje nijesu izabrale da trpe ove gnusne neistine koje nam lijepe oni kojima se prsti lijepe za koljenicu dok tjeraju goloruke građane da lijepe svoja rebra uz pendreke. Ipak, junacima iz „Kristala“ ukratko još ovo: Stidimo se što se i vi nazivate opozicijom. Stidimo se što smo prinuđeni da dijelimo skupštinske klupe sa vama takvima. Stidimo se što vi takvi predstavljate i jednog jedinog građanina u Crnoj Gori, pa makar i sebe. Stidimo se što ste vi bilo što na društveno-političkoj sceni Crne Gore. Stidimo se što postoje takvi kao vi koji su spremni da prodaju vjeru za koljenicu. Stidimo se što ste 20 godina za nos vukli časne opozicione birače, dok su se vama svako malo lijepili prsti za tuđe pare. Stidimo se što se i dalje nazivate opozicijom nakon što ste prodali Podgoricu, Andrijevicu i Ustav Crne Gore za šaku evrića. Stidimo se vaše spremnosti da prevarite građane cijele jedne opštine i da prodate Nikšić za slobodu. Stidimo se što i vas kao i DPS žestoko „podmazuju“ formalni i neformalni centri moći, mafija iz Crne Gore, okruženja i šire", saopštile su Demokrate.

Demokrate su reagovale na današnje saopštenje u kojem DF navodi da su agenti CIA poslali Aleksu Bečića na tajni zadatak.

"Stidimo se što se opozicionim predstavnicima građana nazivaju osobe koje, kao i Milo, a zinu – izgovore neistinu. I pritom ne trepnu. Stidimo se što se predstavnici građana druže i ostvaruju poslovne odnose sa najvećim prevarantom u istoriji Crne Gore i najboljim drugom Sveta Marovića, Veselinom Mujovićem. Stidimo se „junaka“ koji se zabarakadiraju u Skupštinu Crne Gore i u njoj prave cirkus kad zaigra mečka pred njihovim, lično njihovim vratima, dok članovi njihove stručne službe trunu u pritvoru pola godine. Stidimo se onih koji u strahu od Đukanovića mole njegove poslanike da ne poslušaju naredbu „šefa“ i ne dignu ruku za skidanje imuniteta. Stidimo se što dišemo isti vazduh pod našim nebom sa istim ljudima koji građane žele da vrate u 90-te, ali ne i sebe i svoj buđelar. Stidimo se vaših ljepljivih prstiju i debelog obraza. Stidimo se što imamo posla sa „pljuni, pa poliži“ ljudima. Stidimo se svake vulgarnosti, primitivizma i prostakluka koje ste iz malog mozga istresli za ovih nekoliko dana. Gadimo se vašeg napada na ljudinu kakav je Dženan Kolić. Gadimo se vašeg napada na ljudinu kakav je Neven Gošović. Gadimo se vaših poziva na linč naših članova, simpatizera i funkcionera prije izbora u Herceg Novom, koji su perfidniji čak i od onog poziva kotorskog Savjeta mladih DPS-a na linč Vlada Jokića. Gadimo se vašeg smisla za humor koji je na nivou vaše trenutne podrške među građanima. Stidimo se vaše dvoličnosti i spremnosti da u američkoj ambasadi budete prozapadni političari i za NATO, a u ruskoj ambasadi antizapadni političari i protiv NATO-a. Stidimo se što moramo da se bavimo osobama kojima bi trebalo da se pozabave nadležne ustanove koje nemaju mnogo dodira sa politikom. Ne kajemo se što smo vam skoro svaki put davali iskrenu podršku i pružali opozicionu solidarnost kad smo mislili da vam je bilo potrebno, jer smo, prije svega, ljudi i ne možemo da odgovaramo za naknadne postupke neljudi", dodale su Demorate.

Demokrate susaopštile da stavljaju javnosti na znanje da nemaju namjeru da spuštaju "na nivo ove grupice profitera, prodavaca izbora i mešetara i sa takvima bilo što više polemisati".

"Posle ovakvih monstruoznih, umobolnih i u svakom slovu neistinitih napada lidera DF-a na Demokrate i našeg predsjednika, stavljamo javnosti na znanje da nemamo namjeru spuštati se na nivo ove grupice profitera, prodavaca izbora i mešetara i sa takvima bilo što više polemisati. Stoga, ovim obavještavamo crnogorsku javnost da Demokrate prekidaju svaku moguću saradnju, prepisku i komunikaciju sa liderima Demokratskog fronta i njegovim iskompleksiranim daktilografom. Onima koji sa njima žele da vode "konstruktivsn dijalog" i da ih slijede u njihovim bolesnim naumima, želimo sreću na tom putu. Na lokalnom nivou ćemo sarađivati sa svim predstavnicima DF-a koji su istinski opozicionari i borci za promjene. Građanima Crne Gore dajemo riječ da ćemo nastaviti niz pobjeda i da ćemo po cijenu života sigurno pobijediti organizovanu kriminalnu grupu zvanu Demokratska partija socijalista, šefa nad šefovima organizovane kriminalne grupe i najvećeg izdajnika u istoriji Crne Gore, Mila Đukanovića, neformalnog šefa crnogorskog podzemlja Aca Đukanovića i njihove decenijske saradnike, sluge i najamnike Peđu, Andriju i ostalu bratiju! I da ponovimo: onaj opozicionar ili opozicioni politički subjekt koji na bilo koji način uđe u preidzbornu ili postizbornu koaliciju sa Milovim ili Duškovim, zdravim ili bolesnim, ovakvim ili onakvim DPS-om, biće označeni za najveće izdajnike u Crnoj Gori, veće čak i od lidera DF-a", zaključile su Demokrate.

Bonus video: