DF: Agenti CIA poslali Bečića na tajni zadatak

"Nažalost, imamo sve razloge da sumnjamo da su agenti CIA- e "našeg" Aleksu dok je boravio u Americi, kidnapovali i zarobili kako bi ga zamijenili "njihovim" Aleksom i poslali ga u Crnu Goru na tajni zadatak"
470 pregleda 0 komentar(a)
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Ažurirano: 07.08.2017. 15:33h

Demokratski front saopštio je da je lider Demokrata Aleksa Bečić "čipovan".

"Polemika koju ovih dana Demokratski front vodi sa Demokratama osim što predstavlja ljekovito suočavanje sa istinom u velikoj mjeri pomaže raskrinkavanju jedne hibridne ideološko političke podvale čiji je lider Aleksa Bečić čipovan od strane Bagzima Biks Alijua naturalizovanog Amerikanca prištinskog porijekla. Nažalost, imamo sve razloge da sumnjamo da su agenti CIA- e "našeg" Aleksu dok je boravio u Americi, kidnapovali i zarobili kako bi ga zamijenili "njihovim" Aleksom i poslali ga u Crnu Goru na tajni zadatak.I dok pravi, "naš" Aleksa, tamnuje negdje u zabitima Zapadne Virdžinije, "njihov" Aleksa sa flašom vinjaka i pakovanjem vate, poput Ramba, sa ličnim fotografom, upada kroz dimnjake crnogorskih domaćinstava podno Sinjajevine, ubjeđujući ih da ga je sam Bog kod njih poslao. Ipak, kad se malo detaljnije izanalizira fotografija sa večere u američkoj ambasadi, lako se dolazi do zaključka da Aleksina misija nema veze sa Bogom, već sa Mirašem Dedeićem koji ga je "blagoslovio" i "miropomazao" istom onom tečnošću kojom je i Darku Pajoviću pomogao da postane tek jedna od političkih konkubina u političkom striptiz baru DPS-a. Zato je agent CIA- e Biks Aliju zadužen da svako malo našteluje čip koji je ugrađen u Bečića kako se ovaj ne bi kojim slučajem vratio na fabrička podešavanja. Jer ukoliko bi se "njihov" Aleksa vratio na fabrička podešavanja vjerovatno bi ga našli na Pančevačkom mostu gdje sa fotografijom Slobodana Miloševića zagledan u nebo pjeva: " Slobodane naše zlato, ti si jači nego NATO". Ili bi Aleksu zatekli kako u Gračanici uzima pričest za odbranu Kosova i Metohije, koje je na RTS- u prije desetak dana, u direktnom prenosu čestitao Hašimu Tačiju i Ramušu Haradinaju", saopšteno je iz Demokratskog fronta.

Iz DF-a su reagovali na jučerašnje saopštenje u kojem su Demokrate kazale da je Radunović po nalogu šefa u krvi ugasio duh protesta.

"Povratak na fabrička podešavanja mogao bi biti fatalan i iz razloga što bi "njihov" Aleksa mogao ponovo progovoriti srpskim jezikom jer trenutno isključivo komunicira na esperantu, što i nije tako loše pošto ne mora koristiti padeže. Da ne govorimo što bi se dogodilo da je Aleksa Bečić prije ugradnje čipa razgovarao sa kriminalnim klanovima o modalitetima saradnje. Uvjereni smo da bi njegov odgovor bio "ne" umjesto "da", i vjerovatno bi sad imao manje novca ali bi mu i kamata bila značajno manja. Takođe smo uvjereni da bi "naš" a ne "njihov" Aleksa 24. oktobra bio zajedno sa nama na protestu, a ne bi sa terase navijao za SAJ dok je prebijao nedužne građane, niti bi sjeo za isti sto s Milom Đukanovićem pomažući mu da nastavi pendrečenje i maltretiranje sopstvenog naroda. Ovako je "njihov" Aleksa između ostalih dobio zadatak da podrži Milivoja Katnića i javno mu ponudi svoje usluge u borbi protiv DF-a i to u trenutku kad se "državni udar" pretvorio u sveopštu sprdnju od koje upravo najveću korist imaju Milo Đukanović i lider Demokrata. Svrstavanjem na stranu Milivoja Katnića i Mila Đukanovića osim što je dobio status specijalnog svjedoka saradnika, "njihov" Aleksa je postao i agent provokator, pošto Montezumi iz Bajramovice nije bio dovoljan Paja Velimirović i "skriveno" oružje u mračnim dubinama nepoznatog jezera", saopšteno je iz Demokratskog fronta.

DF pita Demokrate da li je Neven Gošović glasao za izbor VDT-a?

"Zbog toga Aleksu Sašu Sinđelića još jednom pitamo da li je njihov poslanik Neven Gošović glasao za izbor VDT- a a samim tim i za Milivoja Katnića? Odgovaramo im da jeste, kao što i Aleksa-Saša Bečič - Sinđelić podržava Milivoja Katnića stalno mu pišući pisma dok usmeno diže u visine sposobnost specijalnog da glavom slomi šifonjer u studentskom domu. Zbog toga nema potrebe da bježe od odgovora patetičnim objašnjenjem da se Neven Gošović odrekao poslaničke funkcije. Ali nikako da saopšte da se nije odrekao poslaničke plate, već je tražio da je prima još dvije godine do penzije, vjerovatno da bi je ulagao u popravku bisti i lavaboa u osnovnim školama na periferiji Podgorice. I nema potrebe da kreativni tim sa Megatrenda od nas brani Nevena Gošovića, već su mu, ako ga toliko poštuju i vole, mogli dozvoliti da podigne svoj glas protiv podizanja spomenika Mirku Petroviću, najvećem krvniku Kuča i dokazanom sadisti koji je pobio više svog naroda nego Turaka. Ne da mu nisu dozvolili da se oglasi, već su mu zabranili da dođe i na protestno okupljanje Kuča uz objašnjenje da to može biti problematično pošto je "njihov" Aleksa rođen na Cetinju. Takođe smo očekivali da od Nevena Gošovića, nekadašnjeg predsjednika RIK- a za savezne izbore 2000. godine, i jednog od autora Bijele knjige o referendumskoj krađi, čujemo što misli o čestitki koju je njihov Aleksa uputio 21. maja povodom Dana nezavisnosti, i jesu li tom prilikom uništili preostale majice, upaljače i hemijske na kojima je pisalo "НЕ", saopšteno je iz DF-a.

Iz Demokratskog fronta je saopšteno da neće dozvoliti Demokratama da "manipulišu časnim opozicionim biračkim tijelom."

"A što se tiče pisma iz Herceg Novog o seksualnim sklonostima Demokrata, gotovo smo sigurni da su ga sami sebi pisali i slali građanima, odlično znajući da će zloupotrijebljeni potpisani adresant morati da oštro demantuje taj tekst. Tako je ispalo da ih je u stvari zloupotrijebljeni adresnt podržao, a oni su zaustavili mogućnost da im neko postavi direktno pitanje na ovu temu. Nemamo dilemu da se radi o već oprobanoj matrici izigravanja vječite žrtve i izazivanja sažaljenja kako bi javnost stekla utisak da su na ovu crvenu jagnjad kidisala sva zla iz knjige Otkrovenja. Zato ih još jednom pozivamo da nas demantuju da su pojedinci među njima jedva spasili živu glavu zbog sličnih pisama uz koje su slali bukete cvijeća i Rafelo kuglice a kojima se bavilo specijalno policijsko odjeljenje za krvne i seksualne delikte. Ovom prilikom ponavljamo još jednom da nemamo ništa protiv podrške koju Demokrate uživaju od strane međunarodnog gej lobija, čak i pozdravljamo produbljivanje te saradnje na njihovo obostrano zadovoljstvo, nadajući se da će njihova zamjena trobojke sa zastavom duginih boja, pomoći u pobjedi nad DPS-om. Ali ono što Demokrate moraju znati da im nećemo dozvoliti da manipulišu časnim opozicionim biračkim tijelom i iskoriste ga za očuvanje Đukanovićevog nasljeđa. Ima li iko u Crnoj Gori ko vjeruje da bi Demokrate ukoliko dođu na vlast raspisale referendum o provjeri odluke o učlanjenju u NATO, ili da bi povukle odluku o priznanju tzv. države Kosovo, ili da bi ukinule sankcije Rusiji, ili da bi promijenile Ustav i vratili srpskom jeziku status službenog jezika, ili da bi uhapsile Mila Đukanovića? Naravno da ne bi, i pozivamo Demokrate da nas demantuju ako su spremne ovo da urade, a DF će im se javno izviniti i dati im podršku. Nažalost, plašimo se da taj dan nećemo dočekati i da je sva istina stala u jednom grafitu ispisanom na ogradi američke ambasade na kojoj piše:" Vratite nam našeg Aleksu!", zakljuečno je u aopštenju Demokratskog fronta.

Bonus video: